Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Na Tjentištu otvoren OK kamp

18 Juli 2024
1 min.
Na Tjentištu otvoren OK kamp

Dan uoči početka jubilarnog, 10. Nektar OK festa, na Tjentištu je danas otvoren OK kamp, omiljeno mjesto boravka festivalske publike, saopštili su organizatori.

Muzički festival u Nacionalnom parku “Sutjeska” i ovoga je puta privukao veliki broj kampera koji su strpljivo čekali da uđu u festivalsku zonu.

Prvi posjetioci počeli su da pristižu već od jutarnjih sati, a pozitivna energija, zagrljaji i osmijesi na njihovim licima, ističu organizatori, u startu najavljuju tri fantastična festivalska dana.

Nakon dnevnog odmora u hladovini kraj bazena, kampere u večernjim časovima očekuje odlična zabava i sjajna uvertira za dane koji slijede. Na bini u kampu od 21.00 nastupaju DŽa ili Bu, Bojana Vunturišević i Savršeni Marginalci.

Od danas, napominju organizatori, festivalski paket OK kamp, koji podrazumijeva boravak u kampu i festivalsku ulaznicu, kao i ulaznice za glavnu binu dostupne su na licu mjesta na recepciji i biletarnici kampa.

Deseti Nektar OK fest zvanično počinje sutra i trajaće do nedejlje, 21. jula.

Između ostalih, na festivalu nastupaju američki bend “Tiveri korporejšn” /Thievery Corporation/, “Toj dols” iz Engleske, “Parni valjak”, “Bjesovi”, “Ritam nereda”, “Neno Belan”, “Sanšajn”…

SRNA

Povezani članci

Emotivna scena iz Čačka na dan sahrane Bore Đorđevića (FOTO)

Legendarni roker Bora Đorđević napustio nas je u 72. godini nakon borbe sa hroničnom opstruktivnom bolešću pluća. Bora je imao posljednju želju da bude sahranjen u svom rodnom gradu Čačku, a neposredno pred komemoraciju, u Kulturni centar je stigao ogroman vijenac sa dvije ukrštene gitare, uz riječi: “Poslednji pozdrav našem Bori”. View this post on […]

Izvedena predstava “Glumac”, poklon publici povodom Dana i krsne slave grada Istočno Sarajevo

Scenski omnibus pod naslovom “Glumac” večeras su u Narodnom pozorištu Istočno Sarajevo izveli glumci Bojan Kolopić, Filip Radovanović i Milan Dimić. Vršilac dužnosti direktora Narodnog pozorišta Istočno Sarajevo Jelena Krstić izjavila je Srni da je predstava poklon građanima Istočnog Sarajeva od ove kulturne ustanove i Gradske uprave povodom predstojećeg obilježavanja Dana i krsne slave grada […]