Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Povrijedila se Ivana Španović pred Olimpijske igre u Parizu

16 Juli 2024
1 min.
Povrijedila se Ivana Španović pred Olimpijske igre u Parizu

 Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović povrijedila je Ahilovu tetivu samo nekoliko dana pred početak Olimpijskih igara u Parizu.


Ivana Španović je prema riječima trenera Gorana Obradovića morala da prekine takmičenje u Italiji i to nakon prve serije, pošto je osjetila bol.

Španovićeva je skočila 6.29 metara na takmičenju, što je skromno za njene mogućnosti, a Obradović ističe da je to urađeno iz predostoržnosti.

“Prekinuli smo takmičenje. Nismo željeli ništa da rizikujemo. Osjetila je jak bol u Ahilovoj tetivi desne noge. Lijeva noga je dobro, ali u skoku udalj imate ono naguravanje suprotnom nogom u pretposljednjem koraku, on je nešto duži, zbog čega se ovakva povreda češće dešava na toj nozi”, rekao je Obradović za Sportski žurnal.

Olimpijske igre počinju 26. jula, a završavaju se 11. avgusta.

SRNA

Povezani članci

Slavija u nedelju dočekuje Široki

OKK “Slavija 1996” u okviru 2. kola Premier lige BiH, u nedelju, 20. oktobra dočekuje HKK “Široki”. Utakmica će se održati u novoj sportskoj dvorani na Trgu Republike Srbije sa početkom od 20.00 časova. Cijena ulaznice je 4KM. Iz kluba su optimistični i spremni dočekuju ekipu koja nastupa u ABA 2 ligi. Podsjećamo, košarkaši Slavije […]

Memorijalni turnir “Mihailo Drobnjak” okupio osam ekipa

U Palama je sinoć održan memorijalni turnir u malom fudbalu “Mihailo Drobnjak” koji je okupio osam ekipa studenata iz svih organizacionih jedinica Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa “Mihailovi prijatelji”, drugo je pripalo ekipi Medicinskog fakulteta Foča, a treće ekipi Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta. Načelnik opštine Pale Boško Jugović […]