Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Nikad veća podrška predsjedniku Srpske i v.d. direktora Službenog glasnika pred početak suđenja (FOTO)

16 Oktobar 2024
1 min.
Nikad veća podrška predsjedniku Srpske i v.d. direktora Službenog glasnika pred početak suđenja (FOTO)

Pred Sudom BiH počelo je okupljanje građana i nosioca javnih funkcija u Srpskoj i na nivou BiH pred današnje ročište predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i vršiocu dužnosti direktora Službenog glasnika Srpske Milošu Lukiću.

Branilac predsjednika Srpske Goran Bubić ranije je rekao, da slijedi izvođenje dokaza odbrane drugooptuženog Lukića i replika dokaza Tužilaštva, zavisno od raspoloživog vremena.

Foto: RTRS

Suđenje će biti nastavljeno pred sudijom Senom Uzunović, s obzirom na to da je Krivično vijeće Suda BiH, prošle sedmice, odbacilo zahtjev Dodikove odbrane za njeno izuzeće.

Foto: RTRS

Foto: RTRS
RTRS

Povezani članci

Najavljeni promotivni periodi sa popustom od 50 odsto na ski karte

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić najavio je otvaranje nove zimske sezone na ovoj planini za 12. decembar, uz nove sadržaje i infrastrukturu, sa nizom pogodnosti na ski-karte. Ljevnaić je rekao da se nastavlja sa značajnim ulaganjima u unapređenje sadržaja i infrastrukture na Jahorini, čime se ova planina pozicionira kao vodeća destinacija za zimski turizam […]

Raspisan konkurs za dodjelu specijelizacije iz otorinolaringologije

Javna zdravstvena ustanova Bolnica “Srbija” Istočno Sarajevo raspisala je konkurs za izbor kandidata za dodjelu specijalizacije iz otorinolaringologije. Konkurs je objavljen u “Službenom glasniku Republike Srpske” 15. oktobra, saopšteno je iz ove ustanove. Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objavljivanja.