Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Prijavljene prijetnje direktoru “BH radija jedan”

09 Juli 2024
1 min.
Prijavljene prijetnje direktoru “BH radija jedan”

Policijskoj upravi Istočno Sarajevo lice zaposleno u Javnom radiotelevizijskom servisu BiH čiji su inicijali D.K. prijavilo je da mu je više lica putem društvene mreže “Fejsbuk”, kao i privatne i službene imejl adrese uputilo poruke prijetećeg i uvredljivog sadržaja.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je dokumentovanje krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o direktoru “BH radija jedan” Dejanu Kerleti, kojem su upućene brojne prijetnje jer je izrazio nezadovoljstvo što je u programu ovog javnog servisa puštena pjesma “Branioci Sarajeva” Nazifa Gljive, koja obiluje ratnom tematikom.

Kerleta je odbio da komentariše slučaj, upućujući na organe MUP-a Republike Srpske, kojima je slučaj prijavio.

SRNA

Povezani članci

Škipina: Jarhorina je resurs Pala koji se mora iskoristiti

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Damjan Škipina rekao je danas da je Jahorina resurs opštine Pale koji se mora iskoristiti. “Jahorina treba da bude na usluzi svim građanima opštine Pale i svih institucija u Palama”, rekao je Škipina novinarima na Palama uoči javne tribina o temi “Šta Pale i Paljani imaju od Jahorine?”. […]

Privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu

Obavještavamo vas da će tokom održavanja trke Atletist 5K, od 18:25h, privremeno biti zatvorene sljedeće ulice u Istočnom Novom Sarajevu: -Ulica pored Narodnog pozorišta, – Ulica Stefana Nemanje do skretanja u Spasovdansku ulicu, – Spasovdanska ulica do Raiffeisen banke, – Ulica Akademika Boriše Starovića, – Hilandarska ulica do Addiko banke, – Ulica I sarajevske brigade, […]