Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Selena Lekanić osvojila dvije medalje na MOSI u Užicu

13 Juli 2024
1 min.
Selena Lekanić osvojila dvije medalje na MOSI u Užicu

 Član Karate kluba “Drina” iz Višegrada Selena Lekanić osvojila je srebrnu i bronzanu medalju na Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama /MOSI/ u Užicu.


Lekanićeva je osvojila srebrnu medalju u kategoriji preko 68 kilograma, a bronzanu u apsolutnoj kategoriji u seniorskoj konkurenciji.

“Bilo je veoma naporno i teško, jer je bilo mnogo više takmičara nego prethodnih godina. Zadovoljna sam svojim nastupom i veoma sam ponosna na ostatak sportske ekipe iz Višegrad”, rekla je Lekanićeva.

Opštinu Višegrad na MOSI u Užicu predstavlja 80 sportista.

SRNA

Povezani članci

Objavljen raspored ABA lige

Novu sezonu ABA lige 20. septembra otvaraju Cibona i Zadar, šampion Crvena zvezda će gostovati Dubaiju dva dana kasnije, dok će Partizan meč prvog kola protiv Borca odigrati tek 25. septembra Cibona će na premijeri sezone dočekati Zadar 20. septembra u 19 sati. Narednog dana, 21. septembra, Split dočekuje Igokeu od 18 sati, a Mornar […]

Održan humanitarni turnir “Trojka iz bloka”, oboren rekord po broju učesnika

 Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” večeras je osmi put u Istočnom Novom Sarajevu organizovala humanitarni turnir “Trojka iz bloka”, a sva prikupljena sredstva biće uručena porodici Đurašinović iz Novog Grada. Koordinator sportsko-humanitarnog turnira “Trojka iz bloka” Marko Maunaga izjavio je Srni da će prikupljena sredstva biti dodijeljena Rajku Đurašinoviću, samohranom ocu troje djece, za izgradnju […]