Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Vatrogasci iz Istočnog Sarajeva potresnom porukom oprostili se od mladog kolege

15 Juli 2024
1 min.
Vatrogasci iz Istočnog Sarajeva potresnom porukom oprostili se od mladog kolege

Pripadnici Vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo potresnom porukom oprostili su se od Nikole Veljića (24), svog mladog kolege koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Pala.

-Velja naš, sa velikom tugom i nevjericom smo primili vijest o tvom preranom odlasku. Dragi naš kolega, prijatelju i brate, neka ti je vječan spomen. Bog neka ti dušu prosti i podari rajsko naselje – naveli su iz Vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo.

Iz Vatrogasne jedinice su za “Nezavisne novine” potvrdili da su u momentu udesa sa Veljićem bila još dvojica vatrogasaca, od kojih je jedan teško povrijeđen.

Iz policije su naveli da se nesreća dogodila na putu Sumbulovac – Podromanija, u mjestu Podkrajevi, opština Pale, juče oko 3.30, kada je sletio „golf“ kojim je upravljao N.V.

-N.V. je poginuo, dok je A.K, suvozač u vozilu, zadobio teške povrede, opasne po život – rekli su iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Povezani članci

Škipina pozvao Kojića na TV duel

Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ u Palama zavnično je započeo izbornu kampanju za lokalne izbore simboličnim postavljanjem prvog plakata na gradskom šetalištu. Građanima su se obratili kandidat za načelnika Pala Damjan Škipina kao i predstavnici koalicionih partnera, Demokratskog Narodnog Saveza (DNS), Republičke stranke Srpske (RSS), Ujedinjene Srpske (US) i Pokreta osnivanja Kneževine Srpske (POKS), sa kojima […]

SDS predstavio kandidate u Istočnoj Ilidži

Opštinski odbor SDS-a Istočna Ilidža ozvačinio je večeras početak predizborne kampanje predstavljanjem kandidata za načelnika opštine i odbornike u opštinskoj skupštini. Kandidat za načelnika Istočne Ilidže Marinko Božović pozvao je sve koji učestvuju u izbornoj kampanji u ovoj opštini, ali i u cijeloj Republici Srpskoj, da se koriste fer aktivnostima kojima će predstaviti političku borbu […]