Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Za vikend “Jahorina ultra trejl”

27 Juli 2024
2 min.
Za vikend “Jahorina ultra trejl”

Jubilarni 10. “Jahorina ultra trejl” okupiće ovog vikenda takmičare iz svih dijelova svijeta u četiri trke, najavljeno je iz Olimpijskog centra /OC/ “Jahorina”.


Svaka trka je jedinstvena proslava ljepote prirode, povezujući najljepše krajeve Republike Srpske, BiH u cjelinu.

Na “Jahorina ultra trejlu” snaga, izdržljivost i odlučnost se bogato nagrađuju, pa će takmičari imati priliku da osvoje vrijedne nagrade, navodi se u saopštenju.

Iz OC “Jahorina” dodali su da sve posjetioce očekuju dobra zabava i pozitivne vibracije u srcu prirode, pa je danas od 20.00 časova predviđen “Avejk najt” /Awake night/.

Koncert pjevača Nikole Rokvića biće održan sutra od 16.00 na Poljicama, a ulaz je besplatan.

Iz Olimpijskog centra “Jahorina” pozvali su sve ljubitelje avanture i sporta da podrže trkače u njihovom podvigu.

“Bilo da ste trkač ili ne, važno je da ovog vikenda dođete na Jahorinu i podržite sve koji će pod svojim nogama imati rute u rasponu od 10 do 160 kilometara. Vaša podrška može biti ključna u njihovoj borbi sa stazom i vlastitim granicama. Ovo izdanje obećava nezaboravno iskustvo, a energija koju donosi ovaj spektakl nikada nije bila snažnija”, ističe se u saopštenju.

Posjetioci će imati priliku da uživaju u raznovrsnim aktivnostima, a veliki broj izlagača ponudiće zanimljive poklone i proizvode.

SRNA

Povezani članci

Objavljen raspored ABA lige

Novu sezonu ABA lige 20. septembra otvaraju Cibona i Zadar, šampion Crvena zvezda će gostovati Dubaiju dva dana kasnije, dok će Partizan meč prvog kola protiv Borca odigrati tek 25. septembra Cibona će na premijeri sezone dočekati Zadar 20. septembra u 19 sati. Narednog dana, 21. septembra, Split dočekuje Igokeu od 18 sati, a Mornar […]

Održan humanitarni turnir “Trojka iz bloka”, oboren rekord po broju učesnika

 Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” večeras je osmi put u Istočnom Novom Sarajevu organizovala humanitarni turnir “Trojka iz bloka”, a sva prikupljena sredstva biće uručena porodici Đurašinović iz Novog Grada. Koordinator sportsko-humanitarnog turnira “Trojka iz bloka” Marko Maunaga izjavio je Srni da će prikupljena sredstva biti dodijeljena Rajku Đurašinoviću, samohranom ocu troje djece, za izgradnju […]