Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Održan humanitarni turnir “Trojka iz bloka”, oboren rekord po broju učesnika

06 Septembar 2024
1 min.
Održan humanitarni turnir “Trojka iz bloka”, oboren rekord po broju učesnika

 Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” večeras je osmi put u Istočnom Novom Sarajevu organizovala humanitarni turnir “Trojka iz bloka”, a sva prikupljena sredstva biće uručena porodici Đurašinović iz Novog Grada.

Koordinator sportsko-humanitarnog turnira “Trojka iz bloka” Marko Maunaga izjavio je Srni da će prikupljena sredstva biti dodijeljena Rajku Đurašinoviću, samohranom ocu troje djece, za izgradnju kuće.

Maunaga je naveo da je na humanitarnom turniru učestvovalo i 230 djece iz košarkaških klubova “Igman” i “Slavija”, te dodao da je večeras oboren rekord po broju učesnika.

On je naglasio da je kotizacija bila pet KM, a putem sponzora je već prikupljeno oko 15.500 KM.

Prema njegovim riječima, večeras su izloženi i baneri u znak zahvalnosti svim sponzorima.

“Želim da pohvalim Istočno Sarajevo po velikom broju privrednih subjekata koji podržavaju humanitarni turnir `Trojka iz bloka`”, naveo je Maunaga.

On je naglasio da je Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” pobjednicima dodijelila pehare i medalje.

Maunaga je poručio da građani mogu da pomognu Humanitarnu organizaciju “Srbi za Srbe” pozivom na broj telefona 17763.

SRNA

Povezani članci

Ćosić: Zakon o Palama kao prijestonici bio bi od velikog značaja za grad

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić rekao je danas na Palama da bi donošenje zakona o Palama kao prijestonici Republike Srpske bilo od velikog značaja i za cijeli grad Istočno Sarajevo. Ćosić je rekao da je neupitno učešće u predlaganju zakona koji će ojačati i poziciju grada, te da zakon o prijestonici Republike Srpske mora biti […]

Škipina: Pale prijestonica Srpske – zajednički cilj u interesu svih građana

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Damjan Škipina izjavio je da mu je veliko zadovoljstvo što je na današnjem radnom sastanku predstavnika parlamentarnih stranaka sa područja Sarajevsko-romanijske regije dobio podršku narodnih poslanika za dalji rad na inicijativi “Pale – prijestonica Srpske”, za koju je ranije dobio podršku predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika. “Sastanku su prisustvovali […]