Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Završeni radovi na uređenju školskog igrališta

25 Juli 2024
1 min.
Završeni radovi na uređenju školskog igrališta

 U Trnovu su završeni radovi na uređenju školskog igrališta, a ukupna vrijednost projekta je 101.640 KM, saopšteno je iz Opštinske uprave.


Opština Trnovo izdvojila je 80.080 KM, a Razvojni program UN /UNDP/ 21.560 KM.

Realizacijom ovog projekta opština Trnovo dobila je moderno igralište sa tribinama, koje će pružiti sav komfor gledaocima prilikom praćenja sportskih i kulturnih manifestacija, navedeno je u saopštenju.

Uređenje školskog igrališta realizovano je i okviru druge faze projekta “Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH” koji sprovodi UNDP, a finansiraju vlade Švajcarske i Švedske, u saradnji sa opštinom Trnovo.

Radove je izvela firma “Stam Petrović” Pale.

Povezani članci

Jedinstven primjer u Srpskoj: Sve stranke dogovorile fer kampanju i vođenje politike u interesu gradađa Trnova

Političke partije koje izlaze na izbore u opštini Trnovo, SNSD, DNS, PDP i DEMOS danas su, na inicijativu jedinog kandidata za načelnika Miroslava Bjelice (SNSD) održale sastanak i donijele niz zaključaka o vođenju izborne kampanje. Dogovoreno je da naredna kampanja protekne u fer i demokratskom tonu, bez ružnih riječi i medijskih prepucavanja kao i da […]

Škipina, Jugović: Zahvalnost učesnicima tribine i podršci da Pale budu prijestonica Srpske

Inicijator ideje da Pale dobiju status prijestonice poslanik u Narodnoj supštini Republike Srpske Damjan Škipina zahvalio je svim učesnicima, gostima i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku što su podržali ovu inicijativu i učestvovali na današnjoj tribini posvećenoj toj temi. Škipina je rekao da Dodik razumije potrebe građana cijele Republike Srpske. “Prihvatio je ideju da Pale […]