Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Besplatni mamografski pregledi u Trnovu 12.oktobra

03 Oktobar 2024
1 min.
Besplatni mamografski pregledi u Trnovu 12.oktobra

Dom zdravlja Trnovo i Udruženje žena oboljelih i liječenih od karcinoma dojke i reproduktivnih organa “FeminIS” organizovaće 12. oktobra besplatne mamografske preglede za 50 žena.


Osim mamografskih pregleda, predviđeno je i besplatno mjerenje nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska, objavljeno je na sajtu opštine Trnovo.

Pregledi su namijenjeni prvenstveno zdravim ženama starijim od 40 godina koje nisu nikad ili više od godinu dana obavile mamografski pregled.

Pregledi će biti obavljeni sa početkom u 9.00 časova ispred Doma zdravlja Trnovo.

Besplatni pregledi se organizuju povodom “Dana zdravlja”, pod sponzorstvom organizacije “Misli roze” BiH.

SRNA

Povezani članci

Kompanikja “Mraz” donirala 1.500 uniformi za radnike Bolnice “Srbija”

Kompanija “Mraz” donirala je danas 1.500 uniformi sa mantilima za zdravstvene radnike Bolnice “Srbija” u Istočnom Sarajevu. Direktor ove bolnice Nebojša Šešlija rekao je da je ovo velika donacija za ustanovu, koja će sigurno vrijediti i poslužiti u naredne dvije do tri godine, saopšteno je iz Bolnice “Srbija”. “Posebnu zahvalnost dugujemo vlasniku kompanije `Mraz` Mladenu […]

Kalinić: Da li “djela” i “volja naroda” mogu mimo istinske volje naroda!?

Predstojeći lokalni izbori nisu obični i nisu samo demokratsko, nego i nacionalno pitanje, jer da bi naša kuća, Republika Srpska, i u naredne dvije godine ostala stabilna, ona to mora biti od temelja, lokalnih zajednica, do krova Srpske u jednom komadu, upozorio je nekadašnji predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Dragan Kalinić u kolumni za Srnu. […]