Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Ćosić: U toku aktivnosti vrijedne 1,5 miliona KM

26 Juli 2024
1 min.
Ćosić: U toku aktivnosti vrijedne 1,5 miliona KM

Gradonačelnik Istočnog Sarajevo LJubiša Ćosić rekao je da su u toku aktivnosti Gradske uprave vrijedne 1,5 miliona KM.


Ćosić je rekao da se radi rasvjeta na dionici puta od Han Dervente do Pala u vrijednosti od 250.000 KM, te centar za obuku vatrogasaca i spasilaca Istočni Stari Grad od 250.000 KM.

“Ovih dana se ulazi u posao i potpisan je ugovor za rekonstrukciju glavnih ulica na Sokocu, a doprinos grada je milion KM”, rekao je Ćosić novinarima.

Prema njegovim riječima, veoma brzo će biti objavljen tender za javnu rasvjetu na putu prema Sokocu, u dijelu preko Romanije.

On je dodao da se uskoro završava i tender za skupštinsku salu u opštini Istočni Stari Grad.

Ćosić je zaključio da se završava sve ono što je najavljeno i bilo u planovima, čime se pokazuje da će biti realizovani planovi koji su usvojeni za period 2024-2025.

SRNA

Povezani članci

Jedinstven primjer u Srpskoj: Sve stranke dogovorile fer kampanju i vođenje politike u interesu gradađa Trnova

Političke partije koje izlaze na izbore u opštini Trnovo, SNSD, DNS, PDP i DEMOS danas su, na inicijativu jedinog kandidata za načelnika Miroslava Bjelice (SNSD) održale sastanak i donijele niz zaključaka o vođenju izborne kampanje. Dogovoreno je da naredna kampanja protekne u fer i demokratskom tonu, bez ružnih riječi i medijskih prepucavanja kao i da […]

Škipina, Jugović: Zahvalnost učesnicima tribine i podršci da Pale budu prijestonica Srpske

Inicijator ideje da Pale dobiju status prijestonice poslanik u Narodnoj supštini Republike Srpske Damjan Škipina zahvalio je svim učesnicima, gostima i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku što su podržali ovu inicijativu i učestvovali na današnjoj tribini posvećenoj toj temi. Škipina je rekao da Dodik razumije potrebe građana cijele Republike Srpske. “Prihvatio je ideju da Pale […]