Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Detalji brutalnog ubistva u Sarajevu: Žrtva zaklana, tijelo u lokvi krvi pronašao sin

20 Avgust 2024
1 min.
Detalji brutalnog ubistva u Sarajevu: Žrtva zaklana, tijelo u lokvi krvi pronašao sin

Šezdesetogodišnja N. S., čije je tijelo pronađeno sinoć oko 22.45 sati u stanu u ulici Husrefa Redžića u centru Sarajeva, ubijena je nožem, saznaje portal Oslobođenje.

Prema saznanjima Oslobođenja, tijelo je u lokvi krvi pronašao sin žrtve, nakon čega je alarmirana sarajevska policija.

I najiskusniji istražitelji ostali su u šoku nakon što su ugledali užasne prizore na mjestu zločina. Nesretna žena je – zaklana.

Izvor blizak istrazi otkrio je Oslobođenju da su u stanu pronađena dva noža pa nije isključena mogućnost da su bila dva počinioca jezivog zločina. Istražioci, istovremeno, isključuju mogućnost da je motiv ubistva bilo koristoljublje, budući da nije izvršena premetačina u stanu.

Takođe, kako saznaje portal, nije izvršen nasilan ulazak u stan, odnosno žrtva je, najvjerovatnije, otvorila vrata ubici kojeg je, moguće, i poznavala.

Nezvanično ovaj mediji saznaje da istražioci imaju određena saznanja o mogućem počiniocu.

Povezani članci

Košarac: Konaković kao papagaj ponavlja poruke američkog ambasadora

Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Elmedin Konaković, umjesto da osluškuje potrebe bošnjačkog naroda i rješava nagomilane probleme u Federaciji BiH /FBiH/, kao papagaj ponavlja političke poruke američkog ambasadora Majkla Marfija, ocijenio je zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac. Košarac je rekao da Konaković očito kreira svoju politiku u dogovoru sa Marfijem, umjesto sa Bošnjacima […]

Imenovanje direktora SIPA nije na dnevnom redu Savjeta ministara

Imenovanje direktora Agencije za istrage i zaštitu BiH danas neće biti na sjednici Savjeta ministara. Ovaj prijedlog nije uvršten na dnevni red tokom kolegijuma koji je održan ranije danas. Darko Ćulum prvi je na rang listi uspješnih kandidata koji su se prijavili na javni konkurs za direktora Agencije za istrage i zaštitu BiH, potvrdio je […]