Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Budimiru uručenje Povelje grada Istočno Sarajevo

16 Septembar 2024
1 min.
Budimiru uručenje Povelje grada Istočno Sarajevo

 Svečana akademija povodom Dana i slave grada Istočno Sarajevo Svetog Petra Dabrobosanskog biće održana danas na kojoj će ministru za naučnotehnološki razvoj i visoko obrazovanje Republike Srpske Željku Budimiru biti uručena Povelja grada.


Svečanost je zakazana za 19.00 časova u Narodnom pozorištu Istočno Sarajevo, najavljeno je iz resornog ministarstva.

Grad Istočno Sarajevo proslaviće sutra Dan i slavu grada – Svetog Petra Dabrobosanskog.

Delegacije Gradske uprave Istočno Sarajevo, gradskih opština, opštinskih boračkih organizacija i bratskih opština i gradova danas će u 9.00 časova položiti vijence i cvijeće na Vojničkom spomen-groblju Novi Zejtinlik na Sokocu.

Istog dana, u zgradi Gradske uprave u 14.00 časova biće organizovan prijem za zvanice i goste iz Srbije, Crne Gore i Ruske Federacije.

SRNA

Povezani članci

EU i Međunarodna organizacija rada podržavaju rad lokalnog partnerstva za zapošljavanje

Gradska razvojna agencija Istočno Sarajevo sutra će održati prvi partnerski sastanak koji će ujedno biti i prvi sastanak Savjeta za zapošljavanje, u okviru projekta “LEP dva” Istočno Sarajevo “Korak do posla”. Iz Gradske razvojne agencije podsjetili su da je 10. juna ova agencija potpisala ugovor sa Međunarodnom organizacijom rada i time ozvaničila početak implementacije projekta, […]

Sutra na Jahorini ministarska konferencija o migracijama

 Na Jahorini će sutra početi dvodnevna ministarska konferencija “Sarajevski dijalog o migracijama” posvećena strateškom rješavanju izazova u upravljanju migracijama, saopšteno je iz Ministarstva bezbjednosti u Savjetu ministara, koje je organizator. Na konferenciji će se okupiti ministri i direktori policija regiona, predstavnici međunarodnih organizacija i eksperti u oblasti migracija. Uvodna obraćanja predviđena su u 8.45 časova, […]