Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik u Srebrenici na sastanku o zajedničkom kandidatu za načelnika

18 Juli 2024
1 min.
Dodik u Srebrenici na sastanku o zajedničkom kandidatu za načelnika

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas u Srebrenici sa predstavnicima političkih partija iz Srpske koje podržavaju zajedničkog srpskog kandidata za načelnika ove opštine Miloša Vučića na predstojećim lokalnim izborima.

Sastanku, koji se održava na inicijativu predsjednika Srpske, prisustvuju predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, lider DNS-a Nenad Nešić, potpredsjednik DEMOS-a Spomenka Stevanović, u ime Socijalističke partije Petko Rankić, predsjednik Srpske radikalne stranke “Dr Vojislav Šešelj” Dragan Đurđević.

Među prisutnim su i Vučić, kao i predstavnici lokalnih političkih partija koje podržavaju njegovu kandidaturu, te predsjednik Boračke organizacije Srebrenice Gojko Simić.

Na sastanku nema predstavnika SDS-a iako je ova stranka podržala zajedničkog srpskog kandidata za načelnika opštine Srebrenica.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Muslimanska ratna zastava na srpskom stratištu sunovrat civilizacije, dokaz da im smetaju i mrtvi i živi Srbi

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je za Srnu da je postavljanje muslimanske ratne zastave na jednom od najvećih stratišta srpskog naroda za vrijeme NDH u Garavicama kod Bihaća užas, poniženje i sunovrat svega što se zove civilizacija, čovječanstvo i ljudskost. “Ovakve provokacije od muslimana nisu nikakva novost, jer i godinama unazad su na istom […]

Molitvena proslava – čuvati sjećanje na jasenovačku srpsku golgotu; Dodik: Odali smo poštu svim stradalima (FOTO)

Molitvena proslava Svetih novomučenika jasenovačkih održala se u manastiru Rođenja Svetog Јovana Krstitelja u Јasenovcu u Spomen području “Јasenovac” u organizaciji pakračko – slavonske eparhije Srpske pravoslavne crkve Molitveno proslavljanje održano je u pomen na žrtve genocida koje je hrvatska država sprovela nad pripadnicima srpskog naroda u Drugom svjetskom ratu na cjelokupnoj svojoj teritoriji. Molitvenoj […]