Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Lijepljenjem prvog plakata SNSD počeo izbornu kampanju u Trnovu (FOTO)

06 Septembar 2024
2 min.
Lijepljenjem prvog plakata SNSD počeo izbornu kampanju u Trnovu (FOTO)

Simboličnim lijepljenjem prvog plakata, SNSD je u Trnovu ozvaničio početak izborne kampanje.

Kandidat ove stranke za načelnika opštine Miroslav Bjelica, rekao je da je Opštinski odbor SNSD Trnovo ponosan na protekle četiri godine tokom kojih su se rodile nova snaga i energija.

“U opštinu je zajedno sa Vladom Republike Srpske i gradom Istočno Sarajevo uloženo preko 35 miliona KM. Moramo se pohvaliti da smo jedna od rijetkih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj u kojoj su sva javna preduzeća poslovala pozitivno”, rekao je Bjelica koji nema protivkandidata na predstojećim izborima.

On je naglasio da će u narednom periodu akcenat biti na pronatalitetnoj politici, oživljavanju privrede i poljoprivrede te povezivanju Trnova sa olimpijskom ljepoticom Jahorinom.

“Moramo da nastavimo trend pozitivnog poslovanja naših preduzeća. U narednom periodu ćemo pokušati da u našu lokalnu zajednicu dovedemo još novih porodica kojima ćemo obezbijediti stambeno zbrinjavanje. Ne smijemo doći u situaciju da nam rad osnovne škole bude upitan. Kroz razvojne podsticaje i projekte radićemo na oživljavanju privrede i poljoprivrede, a jedan od prioriteta će biti i stavljanje u funkciju postojeće benzinske pumpe”, istakao je Bjelica navodeći nekoliko oblasti na kojima će raditi u narednom periodu.

Bjelica je ovom prilikom pozvao stanovnike Trnova da 6. oktobra podrže odborničku listu SNSD-a kao i kandidata ove stranke za gradonačelnika Istočnog Sarajeva.

Povezani članci

Sastanak o temi “Pale-prijestonica Srpske” na inicijativu Škipine

Na Palama će danas biti održan sastanak poslanika iz parlamentarnih stranaka SNSD-a, SDS-a, DNS-a i DEMOS-a sa područja Sarajevsko-romanijske regije o temi “Pale-prijestonica Srpske”. Poslanike je na sastanak pozvao poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Damjan Škipina, koji je naglasio da će tema sastanka biti inicijativa da Pale dobiju status prijestonice Republike Srpske, što je […]

Na Sokocu obilježavanje Dana početka proboja Solnunskog fronta

Na Sokocu će danas biti obilježen Dan početka proboja Solunskog fronta 1918. godine kada će biti položeni vijenci na Spomenik solunskom dobrovoljcu na kojem su upisana imena 363 dobrovoljaca sa područja ove opštine. Polaganje vijenaca planirano je u 11.00 časova. Organizatori obilježavanja ovog značajnog datuma su sokolačko Udruženje potomaka i poštovalaca dobrovoljaca u odbrambenim ratovima […]