Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Katić: Ne bavimo se praznim obećanjima, iza nas su djela (FOTO)

06 Septembar 2024
3 min.
Katić: Ne bavimo se praznim obećanjima, iza nas su djela (FOTO)

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić izjavio je da činjenica da nema protivkandidata na lokalnim izborima govori da se pokazalo da je u prethodne četiri godine dobro radio i da su to vidjeli svi politički akteri.

“Prije četiri godine u ovo vrijeme sam rekao da se nećemo baviti praznim obećanjima nego djelima i danas mogu da stanem pred svakog stanovnika Istočnog Novog Sarajeva jer naša djela, ono što je urađeno govore snažnije od riječi”, rekao je Katić novinarima na otvaranju izborne kampanje SNSD-a u ovoj opštini.

Katić je naveo da je u prethodne četiri godine na području opštine Istočno Novo Sarajevo zajedno sa Vladom Republike Srpske uloženo više od 60 miliona KM, što SNSD-u daje za pravo da traži podršku stanovnika da njegovi kadrovi obavljaju vlast u opštini i u naredne četiri godine.

“Pokazalo se da su i oni koji su bili u vlasti sa nama i opozicija vidjeli da je ono što smo u prethodne četiri godine uradili dobro i da imamo podršku svih političkih partija da i u narednom periodu vršimo vlast”, rekao je Katić i najavio da će u narednim danima biti predstavljeni program SNSD-a za opštinu Istočno Novo Sarajevo i Grad Istočno Sarajevo.

Katić je poručio da će se nastaviti sa izgradnjom infrastrukturnih projekata koji će poboljšati život i koji će Istočno Novo Sarajevo pozicionirati na mapi najuspješnijih i najpoželjnijih mjesta za život.

Simboličnom lijepljenju plakata, čime je otpočela izborna kampanja SNSD-a u Istočnom Novom Sarajevu, prisustvovao je i kandidat SNSD-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić koji je rekao da kampanja kreće iz gradske opštine koja ima najdinamičniji razvoj i u Republici Srpskoj, što govori o učinjenom u prethodnom periodu.

“Danas započinjemo predstavljanje perioda kontinuiteta koji je ova lokalna zajednica započela 2012. godine i nastavila sa Katićem 2020. godine”, rekao je Ćosić, ističući da ne postoji grad koji ima ovakav rast kao Istočno Sarajevo.

Prema njegovim riječima, u proteklih nešto više od tri i po godine grad i Vlada kao najznačajniji partner podjednako su ulagali u sve gradske opštine kako bi se unaprijedili svi segmenti života stanovnika.

“U potpunosti smo uvjereni u pobjedu i naš slogan `Pobijediće Istočno Novo Sarajevo`. Pobijediće Istočno Novo Sarajevo, Istočno Sarajevo, Republika Srpska, gradićemo i izgradićemo naš grad koji je simbol ponovnog uzdizanja, jedinstva i sloge u Republici Srpskoj!”, porčuio je Ćosić i ocijenio da bi bilo dobro da kampanja traje 15 dana kako bi se svi vratili redovnim aktivnostima.

Otpočinjanju kampanje prisustvovali su simpatizeri i funkcioneri SNSD-a, među kojima i Staša Košarac.

SRNA

Povezani članci

Stevandić otkrio spomen-ploču na Novom Zejtinliku

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić poklonio je danas i otkrio spomen-ploču na ulaznoj kapiji Vojničkog spomen-groblja Novi Zejtinlik na Sokocu i posjetio spomen-sobu u kojoj se nalaze fotografije 630 poginulih srpskih boraca. Stevandić je, nakon otkrivanja spomen-ploče na kojoj ispod grba Nemanjića piše “Pod ovim grbom su položili zakletvu”, rekao novinarima da je […]

Ujedinjena Srpska ozvaničila početak kampanje u Istočnom Novom Sarajevu

Ujedinjena Srpska ozvaničila je danas početak kampanje u Istočnom Novom Sarajevu, a lider ove partije Nenad Stevandić poručio je da na predstojećim izborima očekuje dobre rezultate. Stevandić je izrazio uvjerenje da će Istočno Sarajevo sa svim svojim opštinama nakon izbora ući u mirnu političku fazu. On je rekao Srni da i kampanja i izbori treba […]