Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Doktor Elez 28, 29. i 30. jula u Bolnici “Srbija”

18 Juli 2024
1 min.
Doktor Elez 28, 29. i 30. jula u Bolnici “Srbija”

Specijalista ortopedije iz Novog Sada doktor Igor Elez obavljaće ambulantne preglede pacijenata u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu u nedelju, 28. jula od 15.00 časova, dok će operacije pacijenata obavljati u ponedeljak i utorak, 29. i 30. jula.

Svi zainteresovani za pregled se mogu naručiti na broj telefona 065/099-036 periodu od 14.00 do 16.00 časova svaki radni dan.

Za pregled osiguranih lica neophodna je uputnica porodičnog ljekara, a za neosigurana lica cijena pregleda je 100 KM.

Doktor Elez se najčešće u svojoj praksi bavi pacijentima koji imaju oboljenja i probleme kuka i koljena i onima kojima je potrebna ugradnja proteze kuka i koljena.

Povezani članci

Jedinstven primjer u Srpskoj: Sve stranke dogovorile fer kampanju i vođenje politike u interesu gradađa Trnova

Političke partije koje izlaze na izbore u opštini Trnovo, SNSD, DNS, PDP i DEMOS danas su, na inicijativu jedinog kandidata za načelnika Miroslava Bjelice (SNSD) održale sastanak i donijele niz zaključaka o vođenju izborne kampanje. Dogovoreno je da naredna kampanja protekne u fer i demokratskom tonu, bez ružnih riječi i medijskih prepucavanja kao i da […]

Škipina, Jugović: Zahvalnost učesnicima tribine i podršci da Pale budu prijestonica Srpske

Inicijator ideje da Pale dobiju status prijestonice poslanik u Narodnoj supštini Republike Srpske Damjan Škipina zahvalio je svim učesnicima, gostima i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku što su podržali ovu inicijativu i učestvovali na današnjoj tribini posvećenoj toj temi. Škipina je rekao da Dodik razumije potrebe građana cijele Republike Srpske. “Prihvatio je ideju da Pale […]