Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Drugi sajam domaćih proizvoda 29. septembra u Trnovu

18 Septembar 2024
1 min.
Drugi sajam domaćih proizvoda 29. septembra u Trnovu

Udruženje žena “Trnovke” i opština Trnovo u nedelju, 29. septembra organizuju Drugi sajam domaćih proizvoda “Kad se vrijedne ruke slože”.

Svi zainteresovani učesnici mogu se prijaviti na kontakt telefone 065/371-886 i 066/367-091, najkasnije do 25. septembra.

Za tri najkreativnija štanda obezbijeđene su nagrade, a planiran je i kulturno- umjetnički program, saopšteno je iz opštine Trnovo.

Sajam će se održati ispred Hrama Svetog Georgija u Trnovu sa početkom u 11.00 časova.

Povezani članci

Sutra predstavljanje mobilne aplikacije “E-dijaspora”

U Gradskoj upravi Istočno Sarajevo sutra će biti predstavljena mobilna aplikacija “E-dijaspora” za izradu baze podataka pravnih subjekata i fizičkih lica koja žive i rade u inostranstvu, a porijeklom su iz tog grada. Ova aplikacija omogućiće bržu i lakšu komunikaciju, kao i uspostavljanje saradnje poslovnih ljudi iz dijaspore sa lokalnim partnerima, te obnavljanje kontakata Gradske […]

Ćosić potpisao sporazum sa Udruženjem “Pavlovac”

U Istočnom Sarajevu danas je potpisan sporazum saradnji Gradske uprave i Udruženja građana za zaštitu kulturno-istorijskog i prirodnog nasljeđa “Pavlovac” radi očuvanja kulturno-istorijskog i prirodnog nasljeđa na području grada. Sporazum su potpisali gradonačelnik Ljubiša Ćosić i predsjednik Udruženja “Pavlovac” Čedomir Marković. Ćosić je rekao Srni da je zaključenje ovog sporazuma rezultat potrebe da se tačno […]