Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Veliki broj građana pred Sudom BiH; Podrška Dodiku i Lukiću (FOTO)

18 Septembar 2024
1 min.
Veliki broj građana pred Sudom BiH; Podrška Dodiku i Lukiću (FOTO)

Veliki broj građana nalazi se pred Sudom BiH kako bi pružili podršku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i v.d. direktoru Službenog glasnika Milošu Lukiću.

Višković na suđenju Dodiku (Foto: RTRS)
Cvijanović i Višković na suđenju Dodiku - Foto: RTRS

U Sudu BiH danas će biti nastavljeno suđenje predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i vršiocu dužnosti direktora Službenog glasnika Srpske Milošu Lukiću, zbog nepoštovanja odluka Kristijana Šmita.

Advokat Goran Bubić očekuje da na ovom ročištu Lukićeva odbrana sasluša Borana Bosančića u svojstvu predsjednika Upravnog odbora Službenog glasnika.

RTRS

Povezani članci

Kako sa BiH pasošima u Šengen od novembra

Od 10. novembra stupa na snagu novi sistem ulaska u vropsku uniju i Šengen za građane država koje nisu dio evropske/šengenske porodice, pa tako i za nosioce BiH pasoša. Osim već ustaljene pasoške kontrole, uzimaće se otisci najmanje četiri prsta, te fotografisati svaki putnik. Radi se o stupanju na snagu EES sistema, ustanovljenog u novembru […]

BiH kolateralna šteta migrantske krize

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Nenad Nešić izjavio je da je BiH samo tranzitna ruta migranata i da je na neki način kolateralna šteta migrantske krize koju nije izazvala. Nešić je nakon otvaranja “Sarajevskog migracionog dijaloga” na Jahorini rekao da će na ovom dvodnevnom događaju biti govora na koji način da se riješi problem migrantske […]