Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Fudbaleri Crvene zvezde večeras na startu Lige šampiona dočekuju Benfiku

19 Septembar 2024
1 min.
Fudbaleri Crvene zvezde večeras na startu Lige šampiona dočekuju Benfiku

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 18:45 sati na startu Lige šampiona, u novom formatu, dočekuju Benfiku.

„Ponosan sam, borili smo se za ovo, željeli smo da budemo sa najboljima i velika nam je čast što ćemo ugostiti velike timove.

Rekao sam igračima da je najvažnije da uživaju u ovom novom formatu i ponosno predstavljaju klub, grad i Srbiju“, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević na zvaničnoj konferenciji za medije.

Što se tiče tima, imamo malih problema, vidjećemo s kojim timom ćemo izaći, naveo je Milojević.

„Benfika je veliki klub, ne bih se složio da su u krizi. Došao im je novi trener, nova energija. Očekujem fenomenalnu utakmicu, daćemo sve od sebe, izaći ćemo hrabro, a sve ćemo vidjeti poslije utakmice“.

Od mojih igrača tražim da rade samo ono što radimo na treningu, naglasio je Zvezdin trener.

„Potrebno je da na terenu isporučimo maksimum. Igramo Ligu šampiona, protiv velike Benfike. Mi smo sportisti, daćemo sve od sebe. Neki igrači nisu na najboljem fizičkom nivou, vidjećemo, ne bih da nekog izgubim na duže vrijeme zbog neke manje minutaže“, naglasio je Milojević.

Tanjug

Povezani članci

Poraz Zvezde od Benfike u prvom kolu Lige šampiona

Fudbaleri “Crvene zvezde” poraženi su večeras u Beogradu od “Benfike” iz Lisabona 2:1 /2:0/ u meču prvog kola Lige šampiona. Golove za “Benfiku” postigli su Kerem Akturkoglu u devetom i Orkun Kokču u 29. minutu, dok je strijelac za “Zvezdu” bio Felisio Milson u 86. minutu. Fudbaleri “Crvene zvezde” će u drugom kolu Lige šampiona […]

“Zvezdin karavan” stiže u zavičaj Radeta Krunića i Zorana Avramovića

“Zvezdin karavan” u utorak, 24. septembra, dolazi u u Foču, na veliku radost brojnih navijača ovog kluba i to nakon što je ove godine prokrstario širom Republike Srpske. Jedan od organizatora karavana Siniša Božović, koji je u “Crvenoj zvezdi” zadužen za događaje i tradiciju, rekao je Srni da u misiji širenja “zvezdaštva” godinama obilaze gradove […]