Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Poraz Zvezde od Benfike u prvom kolu Lige šampiona

19 Septembar 2024
1 min.
Poraz Zvezde od Benfike u prvom kolu Lige šampiona

Fudbaleri “Crvene zvezde” poraženi su večeras u Beogradu od “Benfike” iz Lisabona 2:1 /2:0/ u meču prvog kola Lige šampiona.


Golove za “Benfiku” postigli su Kerem Akturkoglu u devetom i Orkun Kokču u 29. minutu, dok je strijelac za “Zvezdu” bio Felisio Milson u 86. minutu.

Fudbaleri “Crvene zvezde” će u drugom kolu Lige šampiona 1. oktobra gostovati milanskom “Interu”, dok će “Benfika” dan kasnije na svom terenu dočekati madridski “Atletiko”.

SRNA

Povezani članci

Fudbaleri Crvene zvezde večeras na startu Lige šampiona dočekuju Benfiku

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 18:45 sati na startu Lige šampiona, u novom formatu, dočekuju Benfiku. „Ponosan sam, borili smo se za ovo, željeli smo da budemo sa najboljima i velika nam je čast što ćemo ugostiti velike timove. Rekao sam igračima da je najvažnije da uživaju u ovom novom formatu i ponosno predstavljaju klub, […]

“Zvezdin karavan” stiže u zavičaj Radeta Krunića i Zorana Avramovića

“Zvezdin karavan” u utorak, 24. septembra, dolazi u u Foču, na veliku radost brojnih navijača ovog kluba i to nakon što je ove godine prokrstario širom Republike Srpske. Jedan od organizatora karavana Siniša Božović, koji je u “Crvenoj zvezdi” zadužen za događaje i tradiciju, rekao je Srni da u misiji širenja “zvezdaštva” godinama obilaze gradove […]