Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

“Zvezdin karavan” stiže u zavičaj Radeta Krunića i Zorana Avramovića

19 Septembar 2024
2 min.
“Zvezdin karavan” stiže u zavičaj Radeta Krunića i Zorana Avramovića

“Zvezdin karavan” u utorak, 24. septembra, dolazi u u Foču, na veliku radost brojnih navijača ovog kluba i to nakon što je ove godine prokrstario širom Republike Srpske.

Jedan od organizatora karavana Siniša Božović, koji je u “Crvenoj zvezdi” zadužen za događaje i tradiciju, rekao je Srni da u misiji širenja “zvezdaštva” godinama obilaze gradove u regionu.

“Dakle, ne samo u Srbiji, već svuda gde ima crveno-bele krvi, a ima je dosta i veoma široko. Učlanjujemo ljude u naš klub, družimo se sa njima, imamo dosta aplikacija u kojima se posetioci našeg karavana zabave, a to je posebno interesantno za dečicu, naše buduće navijače”, navodi Božović.

U okviru “Zvezdinog karavana” navijači imaju priliku da se fotografišu sa najznačajnijim trofejima Kluba iz Ulice LJutice Bogdana.

“Neka to bude malo iznenađenje, neka dođu, biće veoma interesantno. Ima tu igrica za decu, razmene mišljenja, emocija, što nam je i te kako važno, u svakom slučaju garantujemo nezaboravno druženje, pre svega za mališane koji će sasvim sigurno otići kući sa velikim crveno-belim osmehom”, ističe Božović.

Božović napominje da je svim zvezdašima velika čast što će Fočak Rade Krunić večeras zaigrati u Ligi šampiona u crveno-bijelom dresu.

Krunić je odnedavno prvotimac “Zvezde”, gdje već decenijama sa uspjehom radi još jedan poznati Fočak Zoran Avramović, idejni tvorac Međunarodnog turnira “Fudbal frends”.

Ovaj prestižni omladinski turnir se već 18 godina održava u Foči, a na njemu redovno učestvuju “Zvezdini” omladinci.

“Zoran nosi veliku zvezdašku energiju, a isto tako i veliku emociju i ljubav prema Foči i to nesebično širi na svakom koraku. On je svoju zamisao o tom divnom turniru plasirao u Foči, što je izuzetno. NJegova fudbalska misija nije mala, a na svakom koraku ne zaboravlja da pomene svoje korene”, kaže Božović.

“Zvezdin karavan” u Foču stiže dan nakon večitog derbija.

“Ukoliko nas vreme posluži, bićemo na glavnom gradskom trgu, ukoliko bude lošije vreme bićemo u gradskoj hali, i to od 18.00 do 21.00 čas”, najavio je Božović druženje sa Fočacima.

SRNA

Povezani članci

Poraz Zvezde od Benfike u prvom kolu Lige šampiona

Fudbaleri “Crvene zvezde” poraženi su večeras u Beogradu od “Benfike” iz Lisabona 2:1 /2:0/ u meču prvog kola Lige šampiona. Golove za “Benfiku” postigli su Kerem Akturkoglu u devetom i Orkun Kokču u 29. minutu, dok je strijelac za “Zvezdu” bio Felisio Milson u 86. minutu. Fudbaleri “Crvene zvezde” će u drugom kolu Lige šampiona […]

Fudbaleri Crvene zvezde večeras na startu Lige šampiona dočekuju Benfiku

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 18:45 sati na startu Lige šampiona, u novom formatu, dočekuju Benfiku. „Ponosan sam, borili smo se za ovo, željeli smo da budemo sa najboljima i velika nam je čast što ćemo ugostiti velike timove. Rekao sam igračima da je najvažnije da uživaju u ovom novom formatu i ponosno predstavljaju klub, […]