Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Milo Đukanović tvrdi da je obaviješten da se na njega sprema atentat

13 Juli 2024
1 min.
Milo Đukanović tvrdi da je obaviješten da se na njega sprema atentat

Bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović obavijestio je nadležne organe u Crnoj Gori da je dobio informaciju da se na njega priprema atentat, prenijeli su danas podgorički mediji.

Iz Uprave crnogorske policije kasno sinoć za “Vijesti” je rečeno da policijski organi ne raspolažu podacima koji bi ukazivali na planirane aktivnosti koje bi bile usmjerene na ugrožavanje bezbjednosti bivšeg predsjednika Crne Gore, Mila Đukanovića.

Izvor blizak Đukanoviću rekao je da ga je visoki strani vojni zvaničnik na dužnosti na KiM upozorio da “organizovana kriminalna grupa iz jedne susjedne zemlje navodno planira da izvrši atentat u sprezi sa bezbjednosnim službama druge susjedne zemlje”.

Iz Đukanovićeve kancelarije, na pitanje da li je ga je bilo ko iz bezbjednosnog sektora obavijestio da mu je ugrožena bezbejdnost, “Vijestima” je rečeno da je on dobio navedenu informaciju od određenih međunarodnih zvaničnika iz obavještajne zajednice i da je sa tom informacijom upoznao državne organe.

ATV

Povezani članci

Sahranjen Bora Đorđević

Legenda rokenrola Bora Đorđević sahranjen je danas na groblju u Čačku uz kultnu pjesmu “Pogledaj dom svoj, anđele”. Opijelo su služili sveštenici Eparhije žičke, sahrana je završena dugim aplauzom prisutih. Sahrani su prisustvovali porodica Bore Đorđevića, članovi benda “Riblja čorba”, ministar kulture Srbije Nikola Selaković, bivši predsjednik SRJ Vojislav Koštunica, bivši fudbaler “Crvene zvezde” Boško […]

U Čačku održana komemoracija Bori Đorđeviću

Bora Đorđević je bio muzičar, pjesnik, patriota koji je istinski živio ono što je pjevao, radio snagom vulkana i riječima slikao život onakvim kakav jeste, izjavio je ministar kulture Srbije Nikola Selaković u Čačku na komemoraciji legendarnom rok muzičaru. “On je opominjao i radovao nas, uvek sa mnogo ljubavi za svoj narod. Razumeo je sve […]