Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Nikola Јović igraće u Majamiju i u sezoni 2025/26

06 Septembar 2024
1 min.
Nikola Јović igraće u Majamiju i u sezoni 2025/26

Reprezentativac Srbije u košarci Nikola Јović igraće u Majamiju i u sezoni 2025/26, saopštio je danas menadžer Miško Ražnatović.

Majami je aktivirao klauzulu u ugovoru po kojoj će Јović u klubu iz NBA lige provesti ukupno četiri sezone.

Јović (21) igra na poziciji krilnog centra, u Majami je došao 2022. godine iz Mege.

Srpski košarkaš je prošle sezone odigrao 46 utakmica u regularnom toku sezone, 38 u startnoj petorci, bilježio 7,7 poena, 4,2 skoka i dve asistencije. U plej-ofu je kao starter bilježio 9,4 poena, 6,6 skokova i 2,2 asistencije.

Јović je u dresu reprezentacije Srbije osvojio bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. i srebro na Svjetskom prvenstvu 2023.godine.

Majami novu sezonu u NBA ligi počinje 24. oktobra utakmicom protiv Orlanda.

Tanjug

Povezani članci

Vlasenica: Vladimir Ilić najbolji u plasmanu u brdskoj auto-trci

Vladimir Ilić iz Auto-karting kluba “Banjaluka” bio je najbolji u generalnom plasmanu brdske auto-trku u Vlasenici na kojoj se takmičio 21 vozač iz BiH i regiona. Drugo mjesto osvojio je Draško Cunjak iz banjalučkog Auto-kluba “Profesional”, a treće Dragan Mudreša iz AMSK “Podi” iz Herceg Novog. Ukupni pobjednik trke Vladimir Ilić, koji vozi 20 godina, […]

Majdov suspendovan jer se prekrstio na Olimpijskim igrama

Svjetska džudo Federacija suspendovala je na pet mjeseci proslavljenog džudistu Nemanja Majdova zbog toga što se prekrstio pri ulasku na meč na Olimpijskim igrama. “Zabranjen mi je nastup na svim turnirima, kampovima i pripremama. Istina, u odbrambenom pismu disciplinskog postupka nisam htio da se izvinem zbog toga što sam se prekrstio, i naravno da nisam, […]