Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Poskupljuje brza pošta

28 Oktobar 2024
1 min.
Poskupljuje brza pošta

Usluge brze pošte u BiH poskupljuju za tri marke, pa bi tako od petka paket do deset kilograma poslat iz FBiH mogao da košta 11 umjesto dosadašnjih osam KM.

Upravni odbor preduzeća “BH Pošte” ovih dana bi, kako nezavnično saznajemo, trebao da donese odluku na osnovu koje će biti korigovan cjenovnik usluga brze pošte.

Imajući to u vidu, korisnici njihovih usluga unazada nekoliko dana obavještavaju svoje klijente da brza pošta od 1. novembra poskupljuje sa osam na 11 KM.

Cijena usluga brze pošte u Srpskoj za sada ostaje ista.

Povezani članci

Andan: U Bosanskoj Krupi nije slučajno ubijen policajac srpske nacionalnosti (VIDEO)

U terorističkom napadu u Bosanskoj Krupi nije sasvim slučajno ubijen policajac srpske nacionalnosti, izjavio je bivši direktor Policije Republike Srpske Dragomir Andan. – Ovo je vrlo indikativno. Da je dijete od 14, 15 godina moglo da usmrti policajca u policijskoj stanici. Sam podatak da je uposlenik policijske stanice umiješan u sve to, daje nama svima za […]

Među osumnjičenima za terorizam i zaposlenik Policijske stanice Bosanska Krupa

Hajrudin Šabić (48), zaposlenik Policijske stanice Bosanska Krupa, jedan je od šest osoba koje je SIPA uhapsila zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa terorističkim napadom na tu policijsku stanicu, potvrđeno je za ATV. Šabiću se, zajedno sa ostalim osumnjičenima na teret stavlja da je podstrekavao ili pomagao maloljetnom Е.S. (15) u napadu […]