Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Prevaren štićenik Centra za mentalno zdravlje za 17.000 KM

25 Juli 2024
1 min.
Prevaren štićenik Centra za mentalno zdravlje za 17.000 KM

Lice sa Sokoca čiji su inicijali M.N. uhapšeno je zbog sumnje da je za 17.000 KM prevarilo štićenika Centra za mentalno zdravlje koje se za navedeni iznos kreditno zadužilo, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


Policijskoj stanici Sokolac je u utorak, 23. jula, prijavljeno da je štićenik Centra za mentalno zdravlje Sokolac V.S. dovedeno u zabludu da se kreditno zaduži u iznosu od 17.000 KM, nakon čega je novac podiglo lice M.N.

Nakon dokumentovanja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu prevara.

SRNA

Povezani članci

Jedinstven primjer u Srpskoj: Sve stranke dogovorile fer kampanju i vođenje politike u interesu gradađa Trnova

Političke partije koje izlaze na izbore u opštini Trnovo, SNSD, DNS, PDP i DEMOS danas su, na inicijativu jedinog kandidata za načelnika Miroslava Bjelice (SNSD) održale sastanak i donijele niz zaključaka o vođenju izborne kampanje. Dogovoreno je da naredna kampanja protekne u fer i demokratskom tonu, bez ružnih riječi i medijskih prepucavanja kao i da […]

Škipina, Jugović: Zahvalnost učesnicima tribine i podršci da Pale budu prijestonica Srpske

Inicijator ideje da Pale dobiju status prijestonice poslanik u Narodnoj supštini Republike Srpske Damjan Škipina zahvalio je svim učesnicima, gostima i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku što su podržali ovu inicijativu i učestvovali na današnjoj tribini posvećenoj toj temi. Škipina je rekao da Dodik razumije potrebe građana cijele Republike Srpske. “Prihvatio je ideju da Pale […]