Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Srpska bogatija za 32 bebe

19 Septembar 2024
1 min.
Srpska bogatija za 32 bebe

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođene su 32 bebe, 17 dječaka i 15 dječaka, rečeno je Srni u porodilištima.


Trinaest beba rođeno je u Banjaluci, šest u Doboju, četiri u Bijeljini, po tri u Istočnom Sarajevu i Gradišci, dvije u Zvorniku, te jedna u Prijedoru.

U Banjaluci je rođeno sedam dječaka i šest djevojčica, u Doboju po tri dječaka i djevojčice, u Bijeljini tri dječaka i jedna djevojčica.

Tri djevojčice rođene su u Istočnom Sarajevu, dva dječaka i jedna djevojčica u Gradišci, jedan dječak i jedna djevojčica u Zvorniku , te jedan dječak u Prijedoru.

Poroda nije bilo u porodilištima u Trebinju, Foči i Nevesinju.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Izborni zakon Republike Srpske biće primjenjivan

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da je Izborni zakon Republike Srpske ustavan i da će ovaj zakonski akt biti primjenjivan. Dodik je, povodom odluke krnjeg Ustavnog suda BiH o stavljanju van snage Izbornog zakona Republike Srpske, rekao da je taj sud predviđen Ustavom, ali da u svom radu krši taj najviši pravni […]

Foča: Ulaz u grad i dječiji parkić dobijaju novi izgled

Dječiji parkić u Donjem Polju, najveće fočansko igralište te vrste za djecu nižeg uzrasta, dobija novi izgled, a osim ovih radova u Foči je u toku i uređenje Južnog mosta slobode i šetališta lijevom obalom Drine. U građevinske radove i nabavku rekvizita za dječiji parkić opština je iz budžeta izdvojila 130.000 KM. Načelnik opštine Milan […]