Ravna planina banerRavna planina baner

Svijet

Tramp se obratio Amerikancima: Najvažnije je da budemo ujedinjeni

14 Juli 2024
1 min.
Tramp se obratio Amerikancima: Najvažnije je da budemo ujedinjeni

Bivši američki predsjednik Donald Tramp obratio se drugi put biračima nakon što je na njega pucano na predizbornom skupu u Pensilvaniji.

Donald Tramp je objavio svoju drugu izjavu na društvenim mrežama “Istina”.

– U ovom trenutku važnije je nego ikada da budemo ujedinjeni i da pokažemo svoj pravi karakter Amerikanaca, ostajući jaki i odlučni – napisao je Tramp.

Tramp je napisao i da se raduje govoru u Viskonsinu gdje će ove nedjelje biti održana Republikanska nacionalna konvencija.

Konvencija republikanaca održaće se od 15. do 18. jula u Milvokiju u Viskonsinu.

RTRS

Povezani članci

Snažan zemljotres pogodio Tursku

Jak zemljotres magnitude 4,9 stepena po Rihterovoj skali pogodio je centralnu Tursku, saopšteno je iz Evropsko-mediteranskog centra za seizmologiju /EMSC/. Turska agencija Anadolija javila je da se potres dogodio u oblasti Pazardžik, u provinciji Kahramanmaraš i da je bio magnitude pet stepeni. Potres se osjetio na Kipru, Jordanu, Libanu, Siriji i Iraku. Epicentar je bio […]

Ljeto 2024. najtoplije u istoriji

Ljeto 2024. godine oborilo je globalne toplotne rekorde drugu godinu zaredom, zbog čega će vjerovatno biti najtoplije od kada se bilježe podaci, saopštila je danas evropska Kopernikus služba za klimatske promjene (C3S). Kopernikus je počeo da bilježi vremenske prilike 1940, a te dosijee su koristili naučnici kako bi potvrdili da je ljeto na sjevernoj hemisferi […]