Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U petak u Palama humanitarni koncert za Milana Madžgalja

17 Septembar 2024
1 min.
U petak u Palama humanitarni koncert za Milana Madžgalja

Pravoslavno humanitarno udruženje “Sveti Sava” iz Pala organizuje u petak, 20. septembra, humanitarno veče za nastavak liječenja sugrađanina Milana Madžgalja, koji boluje od akutne limfocitne leukemije.


Humanitarno veče biće održano u diskoteci “Enigma” sa početkom u 19.00 časova.

U programu će učestvovati sestre Stanišić, muzičar Luka Novosel, Muzički ansambl Pale i glumac Milan Dimić, a specijalni gost biće izvođač tradicionalne muzike Branka Zečević iz Crne Gore.

Iz Pravoslavnog humanitarnog udruženja “Sveti Sava” pozivaju sve da im se pridruže na ovom događaju, da iza sebe ostave razlike i da se objedine u ljubavi, jer su ljubav i humanost neodvojivi.

Sav prikupljeni novac biće usmjeren za nastavak Milanovog liječenja.

SRNA

Povezani članci

KATIĆ: Nastavljamo sa vizijom da Istočno Novo Sarajevo bude najpoželjnije mjesto za život u zemlji

Jovan Katić (SNSD), aktuelni načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo, jedini je kandidat za načelnika ove opštine na lokalnim izborima. Iako su iza njega samo četiri godine mandata, čini se da je to bilo dovoljno da ostale stranke procijene da nemaju adekvatnog kandidata koji bi 6. oktobra pokušao da dobije više glasova od Katića. Činjenica da […]

Drugi sajam domaćih proizvoda 29. septembra u Trnovu

Udruženje žena “Trnovke” i opština Trnovo u nedelju, 29. septembra organizuju Drugi sajam domaćih proizvoda “Kad se vrijedne ruke slože”. Svi zainteresovani učesnici mogu se prijaviti na kontakt telefone 065/371-886 i 066/367-091, najkasnije do 25. septembra. Za tri najkreativnija štanda obezbijeđene su nagrade, a planiran je i kulturno- umjetnički program, saopšteno je iz opštine Trnovo. […]