Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Ćosić organizuje prijem za olimpijca Nemanju Majdova

26 Juli 2024
1 min.
Ćosić organizuje prijem za olimpijca Nemanju Majdova

 Gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić ugostiće danas džudistu iz ovog grada Nemanju Majdova koji će učestvovati na LJetnim olimpijskim igrama u Parizu.


Prijem je zakazan za 14.00 časova u kabinetu gradonačelika, a po njegovom završetku planirane su izjave za novinare, najavljeno je iz Gradske uprave.

Majdov, koji nastupa pod zastavom Srbije, učestvovao je ove godine na prvenstvu svijeta u Abu Dabiju, gdje se u kategoriji do 90 kilograma okitio srebrnom medaljom.

Ovo je bilo dovoljno da, sa još pet srpskih džudista, ostvari pravo da drugi put u karijeri nastupa na Olimpijskim igrama.

Majdov je prvi put na LJetnim olimpijskim igrama učestvovao prije tri godine u Tokiju.

LJetne olimpijske igre u Parizu biće održane od sutra do 11. avgusta, uz učešće 10.500 takmičara koji će se takmičiti u 32 sporta za ukupno 329 zlatnih medalja. Zvanično otvaranje je večeras na rijeci Seni.

SRNA

Povezani članci

Jedinstven primjer u Srpskoj: Sve stranke dogovorile fer kampanju i vođenje politike u interesu gradađa Trnova

Političke partije koje izlaze na izbore u opštini Trnovo, SNSD, DNS, PDP i DEMOS danas su, na inicijativu jedinog kandidata za načelnika Miroslava Bjelice (SNSD) održale sastanak i donijele niz zaključaka o vođenju izborne kampanje. Dogovoreno je da naredna kampanja protekne u fer i demokratskom tonu, bez ružnih riječi i medijskih prepucavanja kao i da […]

Škipina, Jugović: Zahvalnost učesnicima tribine i podršci da Pale budu prijestonica Srpske

Inicijator ideje da Pale dobiju status prijestonice poslanik u Narodnoj supštini Republike Srpske Damjan Škipina zahvalio je svim učesnicima, gostima i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku što su podržali ovu inicijativu i učestvovali na današnjoj tribini posvećenoj toj temi. Škipina je rekao da Dodik razumije potrebe građana cijele Republike Srpske. “Prihvatio je ideju da Pale […]