Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Danas tmurno i kišovito

16 Septembar 2024
1 min.
Danas tmurno i kišovito

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ nastavlja se tmurno i kišovito vrijeme uz pojačane udare vjetra u prvom dijelu dana, dok će suvo, samo ponegdje prolaznu kišu, biti u Hercegovini.


Padavine će biti češće na istoku i sjeveroistoku, dok se na zapadu i sjeverozapadu očekuje samo povremena kiša, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Uveče i u noći na utorak u većini krajeva očekuje se prestanak padavina, a slaba kiša padaće samo ponegdje na krajnjem zapadu.

Slab do umjeren vjetar vjetar duvaće tokom prvog dijela dana, na udare pojačan sjeverozapadni i zapadni, a potom slab do umjeren i promjenljiv.

Dnevna temperatura vazduha od 11 na jugozapadu do 20 na krajnjem jugu, u višim predjelima od devet stepeni Clezijusovih.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros je oblačno vrijeme sa kišom, uglavnom u sjevernim područjima, a više sunca i umjerene objačnosti ima u Hercegovini.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Čemerno dva, Han Pijesak četiri, Sokolac i Bileća šest, Mrkonjić Grad i Sarajevo osam, Foča, Rudo, Travnik, Tuzla i Zenica devet, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Trebinje, Prijedor, Novi Grad, Ribnik 10, Brčko 11, te Neum 14 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Povezani članci

Bosančić: Niko ne može osporiti zakone koje je usvojila Narodna skupština

Niko, pa ni direktor “Službenog glasnika” ne može da ospori objavljivanje zakona koje je donijela Narodna skupština Republike Srpske, rekao je danas generalni sekretar Skupštine Srpske Boran Bosančić, svjedočeći na ročištu pred Sudom BiH u procesu protiv predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i v.d. direktora “Služenog glasnika” Milošu Lukiću. Bosančić, koji je predsjednik Upravnog odbora […]

Pucar: Svjedok potvrdio da su se Dodik i Lukić ponašali u skladu sa zakonom

Generalni sekretar Narodne skupštine Republike Srpske Boran Bosančić, koji je danas svjedočio u predmetu koji se pred Sudom BiH vodi protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i vršioca dužnosti direktora “Službenog glasnika Srpske” Miloša Lukića, potvrdio je da su se i Dodik i Lukić ponašali u skladu sa zakonom, rekao je Lukićev advokat Miljkan Pucar. […]