Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Đoković igra sutra

26 Juli 2024
1 min.
Đoković igra sutra

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sutra bi trebalo da igra meč prvog kola Olimpijskog turnira protiv Australijanca Metjua Ebdena, saopštili su organizatori.

Meč između Đokovića i Ebdena zakazan je kao drugi na centralnom terenu “Filip Šatrije”. Planiran je oko 14.00 časova.

Program će prije njih u podne otvoriti najbolja teniserka svijeta Iga Švjontek, kojoj će rivalka biti Irina-Kamelija Begu iz Rumunije.

U slučaju Đokovićeve pobjede mogao bi u drugom kolu da uslijedi susret sa Rafaelom Nadalom, pod uslovom da Španac “ostane” na turniru i pobijedi Mađara Martona Fučovića na startu.

Đoković nikada nije osvojio zlato na Olimpijskim igrama. U Pekingu je 2008. godine osvojio bronzu, što mu je jedina medalja na ovom takmičenju.

SRNA

Povezani članci

Objavljen raspored ABA lige

Novu sezonu ABA lige 20. septembra otvaraju Cibona i Zadar, šampion Crvena zvezda će gostovati Dubaiju dva dana kasnije, dok će Partizan meč prvog kola protiv Borca odigrati tek 25. septembra Cibona će na premijeri sezone dočekati Zadar 20. septembra u 19 sati. Narednog dana, 21. septembra, Split dočekuje Igokeu od 18 sati, a Mornar […]

Održan humanitarni turnir “Trojka iz bloka”, oboren rekord po broju učesnika

 Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” večeras je osmi put u Istočnom Novom Sarajevu organizovala humanitarni turnir “Trojka iz bloka”, a sva prikupljena sredstva biće uručena porodici Đurašinović iz Novog Grada. Koordinator sportsko-humanitarnog turnira “Trojka iz bloka” Marko Maunaga izjavio je Srni da će prikupljena sredstva biti dodijeljena Rajku Đurašinoviću, samohranom ocu troje djece, za izgradnju […]