Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Pobjeda Srpske je kada god se u njoj nešto novo izgradi

01 Septembar 2024
1 min.
Dodik: Pobjeda Srpske je kada god se u njoj nešto novo izgradi

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je srećan kad god se u Srpskoj nešto novo izgradi i istakao da je to još jedna pobjeda Republike Srpske.


Dodik je naglasio da otvaranje Ski-centra “Igrišta” u Vlasenici predstavlja i početak nove faze u razvoju turizma, što ima ogroman značaj za tu lokalnu zajednicu i cijelu Republiku Srpsku.

“Tokom sedmice razgovarao sam sa delegacijom kompanije `G7 avijejšn` iz Ujedinjenih Arapskih Emirata o ulaganjima u avio-saobraćaj, što stvara i nove razvojne mogućnosti Srpske”, naveo je Dodik.

Dodik je na društvenim mrežama podsjetio da je tokom ove sedmice prisustvovao “Kočićevom zboru” u Stričićima, proslavi Dana i krsne slave opštine Pale – Velike Gospojine, te da je pratio utakmice KK “Jahorina” – KK “Crvena zvezda” i FK “Borac – FK “Ferencvaroš”.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Tramp je potreban Americi, ali i svijetu

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je, povodom drugog pokušaja ubistva američkog predsjedničkog kandidata Donalda Trampa, da je on potreban Americi, ali i ostatku svjeta. “Već drugi pokušaj ubistva predsjednika Trampa. Gospodine predsjedniče, čuvajte se, trebate nam da pobijedite! Potreban si Americi, ali i ostatku svjeta”, naveo je Dodik na društvenoj mreži “Iks”. FBI je […]

Rogatica: Uručeno 128 nagrada izlagača

Na 58. Regionalnoj poljoprivrednoj izložbi i sajmu u Rogatici nagrade su uručene za 106 izlagača rasnih grla, krompira i 22 nagrade proizvođačima skorup-kajmaka sa Gornjodrinske i Sarajevsko-romanijske regije. Prema podacima koje je Srna dobila u opštinskom Odjeljenju za upravljanje lokalnim razvojem, privredu i društvene djelatnost, opštine Rogatica na ovom sjamu u oblasti govedarstva učestvovalo je […]