Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Ponosan sam na sve naše ljude koji rade na svojim imanjima

24 Avgust 2024
1 min.
Dodik: Ponosan sam na sve naše ljude koji rade na svojim imanjima

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je ponosan na sve ljude iz Srpske koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom i rade na svojim imanjima.


Dodik je, uz objavljen video na društvenim mrežama, napisao da je danas dan za berbu, a da je šljiva dobro rodila ove godine.

“Pomažem u branju, a na mom imanju do sada je ubrano oko 1.000 tona. Ponosan sam na sve naše ljude koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom i rade na svojim imanjima. Uvijek ću biti s njima jer cijenim njihov rad”, naveo je Dodik.

SRNA

Povezani članci

Nović: Srpskim jedinstvom do očuvanja identiteta, kulture, tradicije i istorije

Šef Kluba delegata srpskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Sredoje Nović ocijenio je za Srnu da obilježavanje Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave – 15. septembra ima veliki značaj za očuvanje identiteta, kulture, tradicije i istorije Srba jer je srpski narod jedan od nastradalnijih na prostoru Evrope. “Srpski narod je dao ogromne […]

Šulić: Podrška razvoju svim lokalnim zajednicama Srpske

 Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske podržava razvojne projekte u turizmu u svim lokalnim zajednicama, što je dovelo do stalnog rasta broja dolazaka i noćenja turista, ali i sve većeg interesovanja domaćih i stranih privrednika za ulaganja u turističke sadržaje u Srpskoj, rekao je Srni resorni ministar Denis Šulić. Kada je riječ o ulaganjima Vlade […]