Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

E-Sport i Kafe bar Era finalisti Petrovdanskog turnira u malom fudbalu “Trnovo 2024”

10 Juli 2024
4 min.
E-Sport i Kafe bar Era finalisti Petrovdanskog turnira u malom fudbalu “Trnovo 2024”

Ekipe E-Sport i Kafe bar Era plasirale su se u finale petrovdanskog turnira u Trnovu, savladavši ekipe KMF Ajaks Nikšić i “RT”.

Prvu polufinalnu utakmicu priredile su ekipe E-Sport i KMF Ajaks Nikšić. Neizvjesna borba igrala se tokom cijelig prvog poluvremena i na pauzu su otišli sa 0:0.E-Sport u drugom poluvremenu postiže šest golova, a strijelci su dva puta Kahvedžić, Radmilović, Popovac, Kovačević, uz autogol Radonjića.

Drugu polufinalnu utakmicu odigrale su ekipe “RT” i Kafe bar Era, a završila se rezultatom 8:3 u korist Kafe Era. Već u prvih pet minuta Kafe Era postiže prednost 3:0 golovima Perkovića, Čečure i Gavrića. U 12. minuti Davor Marković umanjuje prednost Kafe Eri na 3:1. Ekipa “RT” je promašila dva kaznena udarca, a Mirko Čečura pogađa za 4:1 i na poluvrijeme idu sa 4:1. U drugom poluvremenu za Kafe Era pogotke postižu Perković, Miletić i Čečura, a za “RT” Jokić i Klačar.

Utakmica za treće mjesto odigraće se između ekipa KMF Ajaks Nikšić i “RT” u 18.30 časova, a finale između ekipa E-Sport i Kafe bar Era u 20.30h.

BJELICE I ANDRIĆI U FINALU U FUTSALU FAMILIJA

Odigralo se i polufinale u futsalu familija. U meču između Bjelica i Šešlija Bjelice su slavile pobjedu rezultatom 5:2 golovima dva puta Miroslava, Gavrila i još dva autogola, a za Šešlije pogotke su postigli Andrija i Matej.

U utakmici između Andrića i Golijanina više sreće imali su Andrići. Slaviša je postigao pogodak pred kraj utakmice i svoju ekipu odveo u finale.

Utakmica za treće mjesto odigraće se danas u 18.00h između Golijanina i Šešlija, a finale između Bjelica i Andrića u 20.00 časova.

Nagradni fond turnira je 13.000,00 KM.

Za pobjednika turnira obezbijeđeno je 9.000,00 KM, za drugoplasiranog 3.000,00 KM, a za trećeplasiranog 1.000,00 KM.

Predviđene su nagrade za najboljeg igrača i golmana u iznosu od 150,00 KM.

Generalni pokrovitelj turnira je Opština Trnovo, a tehnički organizator KMF “Željeznica” iz Trnova, novi premijerligaš Bosne i Hercegovine u futsalu.

Povezani članci

Objavljen raspored ABA lige

Novu sezonu ABA lige 20. septembra otvaraju Cibona i Zadar, šampion Crvena zvezda će gostovati Dubaiju dva dana kasnije, dok će Partizan meč prvog kola protiv Borca odigrati tek 25. septembra Cibona će na premijeri sezone dočekati Zadar 20. septembra u 19 sati. Narednog dana, 21. septembra, Split dočekuje Igokeu od 18 sati, a Mornar […]

Održan humanitarni turnir “Trojka iz bloka”, oboren rekord po broju učesnika

 Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” večeras je osmi put u Istočnom Novom Sarajevu organizovala humanitarni turnir “Trojka iz bloka”, a sva prikupljena sredstva biće uručena porodici Đurašinović iz Novog Grada. Koordinator sportsko-humanitarnog turnira “Trojka iz bloka” Marko Maunaga izjavio je Srni da će prikupljena sredstva biti dodijeljena Rajku Đurašinoviću, samohranom ocu troje djece, za izgradnju […]