Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Konferencija za novinare povodom “Porodičnog festivala”

24 Avgust 2024
1 min.
Konferencija za novinare povodom “Porodičnog festivala”

Rukovodstvo Olimpijskog centra “Jahorina” organizuje danas konferenciju za novinare povodom dvodnevnog “Porodničnog festivala” na ovoj planini.


Predviđeno je da se na konferenciji novinarima obrate direktor Olimpijskog centra Dejan LJevnaić, književnici Uroš Petrović i Nenad Gugl, voditelj i glumac Nenad Okanović, te voditelj i muzičar Bojan Ivković.

Konferencija za novinare biće održana u 13.00 časova na Poljicama, najavljeno je iz Olimpijskog centra.

Iz Olimpijskog centra su poručili da je ovaj događaj osmišljen kao savršena prilika za porodice da provedu kvalitetno vrijeme u prirodi, uz bogat program koji je pripremljen za za sve generacije.

SRNA

Povezani članci

Višković u Istočnom Starom Gradu: Glas za SNSD brani se Srpska

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković sinoć je na tribini ove stranke u Istočnom Starom Gradu pozvao stanovnike da glasaju za SNSD i njene kandidate jer time daju podršku odbrani Srpske. Ističući da građani 6. oktobra na lokalnim izborima biraju svoju budućnost, Višković je rekao da je Miljan Jovičić izbor SNSD-a i predsjednika stranke Milorada Dodika za […]

Danas akcija dobrovoljnog darivanja krvi

 Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Sarajevsko-romanijske regije i grad Istočno Sarajevo organizuju danas akciju dobrovoljnog davanja krvi, povodom Dana i slave grada – Svetog Petra Dabrobosanskog. Akcija će biti održana u holu Gradske uprave Istočno Sarajevo od 8.00 do 13.00 časova. U 9.00 časova su predviđene izjave za novinare gradonačelnika Istočnog Sarajeva LJubiše Ćosića i predsjednika […]