Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Međunarodni džiju džicu turnir “Istočno Sarajevo Open” za vikend u Vojkovićima

11 Oktobar 2024
1 min.
Međunarodni džiju džicu turnir “Istočno Sarajevo Open” za vikend u Vojkovićima

Džiju džicu klub Slavija iz Istočnog Sarajeva, u saradnji sa Džiju džicu savezom Republike Srpske, biće tokom vikenda,12. i 13. oktobra, domaćin 11. turniru “Istočno Sarajevo Open”.

Turnir će biti održan u u Vojkovićima, u sportskoj dvorani osnovne škole Aleksa Šantić, a okupiće 600 takmičara iz 10 zemalja.

Svečano otvaranje turnira i postrojavanje ekipa planirano je za subotu sa početkom u 10 časova , a prvog takmičarskog dana na programu su uzrasti U8, U12, U16 i U21 u borbama, kao i discipline newaza i duo sistem.

Drugi takmičarski dan počinje u 9 časova, a na programu su uzrasti U10, U14 , U18 i seniori, te kadeti i juniori u newazi.

Povezani članci

Đoković poslije preokreta u polufinalu Šangaja (VIDEO)

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u polufinale masters turnira u Šangaju. Srpski as je poslije preokreta u tri seta u četvrtfinalu  savladao Čeha Јakuba Menšika sa 2:1. Po setovima je bilo 6:7 (4), 6.1, 6:4. Čeh je odlično servirao, imao je 17 as udaraca, naspram Novaković sedam. Ipak, u brejk loptama Menšik […]

Đoković protiv Menšika za polufinale Šangaja

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće danas protiv Čeha Јakuba Menšika u četvrfinalu Mastersa u Šangaju. Novak je trenutno 4. ma ATP listi, Menšik zauzima 65. poziciju. Meč počinje u 12 časova i 30 minuta. U prvom današnjem četvfinalu sastaju se Tejlor Fric i David Gofan, od devet časova, a plasman u polufinale juče su […]