Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Srednjoškolci donijeli poklone mališanima na pedijatriji u Bolnici “Srbija”

11 Oktobar 2024
1 min.
Srednjoškolci donijeli poklone mališanima na pedijatriji u Bolnici “Srbija”

Učenici Srednje škole “28. juni” danas su posjetili Odjeljenje pedijatrije u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu i mališanima donijeli poklone.

Učenici odjeljenja sa smjera auto-električar i vozač motornih vozila su zajedno sa razrednim starješinom Natašom Elez samoinicijativno skupili novac za poklone i danas obradovali mališane na Odjeljenju pedijatrije, saopšteno je iz Bolnice “Srbija”.

Među poklonima se nalaze igračke, slagalice, bojanke, slikovnice koje će sigurno pomoći djeci da im brže i lakše prođe boravak u bolnici.

Bolnica “Srbija” u ime Odjeljenja za pedijatriju i najmlađih pacijenata zahvaljuje na ovom divnom gestu.

Povezani članci

U Sokocu obavljen besplatan mamografski pregled 50 žena

U Domu zdravlja u Sokocu danas je 50 žena sa područja ove opštine obavilo besplatne preventivne preglede dojki mamografijom, rekao je Srni specijalista opšte hirugije Milorad Šupić. On je naglasio da će snimke i nalaze sa pregleda žene naknadno dobiti na svoje adrese. Šupić je rekao da je cilj organizovanja preventivnih pregleda podizanje svijesti kod […]

Baševiću 60,97 odsto, a listi SNSD-a 41,16 odsto glasova

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Sokolac Strahinja Bašević osvojio je 4.114 glasova na lokalnim izborima ili 60,97 odsto, podaci Centralne izborne komisije /CIK/ BiH sa svih obrađenih biračkih mjesta. Kandidat SDS-a – volja naroda Milovan Bjelica osvojio je 2.634 glasova ili 39,03 odsto. Na svih 18 biračkih mjesta evidentirano je 94,02 odsto važećih listići, nevažećih […]