Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Preminula novinarka Zorica Kusmuk

11 Oktobar 2024
1 min.
Preminula novinarka Zorica Kusmuk

Novinarka Zorica Kusmuk preminula je noćas u 47. godini u bijeljinskoj bolnici, nakon duge i teške bolesti, rečeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Zorica Kusmuk cijeli život posvetila je novinarstvu, a bila je zaposlena i u Novinskoj agenciji Republike Srpske “Srna”, gdje je radila od 1. oktobra 1999. do 10. maja 2004. godine.

Životnu bitku noćas je izgubila, nakon duge borbe, potvrdila je i Zoričina porodica.

Opijelo i ispraćaj Zorice Kusmuk na vječni počinak je sutra u 13.30 časova ispred Hrama Uspenja Presvete Bogorodice u Mokrom, opština Pale, a potom sahrana na groblju Križevac.

Zorica Kusmuk rođena je 23. septembra 1977. godine u Zenici, a najveći dio života provela u Bijeljini.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Čast i zadovoljstvo razgovarati sa Vučićem i Erdoganom

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je za Srnu da mu je bila čast i zadovoljstvo što je imao priliku da se danas u Beogradu sastane sa dvojicom velikih državnika kao što su predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i Turske Redžep Tajip Erdogan. Predsjednik Dodik je naglasio da je Erdogan veliki državnik, koji se nalazi na […]

Đurević: Prioritet proširenje kapaciteta vrtića

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da je prioritet proširivanje kapaciteti vrtića kako ne bi bilo djece na čekanju. Đurević, koji je danas organizovao prijem za djecu iz obdaništa “Neven”, povodom Nedjelje djeteta, rekao je da svako dijete zaslužuje boravak u vrtiću. “Sve što radimo, radimo zbog djece. Uslovi u vrtiću su na zavidnom […]