Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Pojačana frekvencija vozila na prelazima prema jugu

14 Juli 2024
1 min.
Pojačana frekvencija vozila na prelazima prema jugu

Pojačana je frekvencija putničih vozila na graničnim prelazima Prisika, Doljani, Gabela Polje, Kostajnica, Zupci i Deleuša, na izlazu iz BiH.


Na ostalim graničnim prelazima povremeno dolazi do pojačane frekvencije vozila, ali zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Do kraja avgusta za međunarodni putnički saobraćaj otvoren je granični prelaz Krstac na putu Gacko-Nikšić.

Na graničnom prelazu Karakaj kod Zvornika zabranjen je saobraćaj za vozila teža od pet tona najveće dozvoljene mase, pa se preusmjeravaju na novi most Bratoljub u Bratuncu i na granični prelaz Rača, dok autobusi mogu koristiti granični prelaz Šepak.

SRNA

Povezani članci

U Spomen-parku Garavice kod Bihaća postavljena ratna zastava BiH

Ratna zastava BiH postavljena je u Spomen-parku Garavice kod Bihaća, gdje je na najbrutalniji način pobijeno desetine Srba u Drugom svjetskom ratu i gdje će danas biti obilježene 83 godine od ustaškog zločina nad 12.000 Srba, među kojima je bio veliki broj djece. Zastava je na mjestu gdje to nije dozvoljeno, čak ni po federalnim […]

Zemljotres pogodio BiH: Osjetio se u Crnoj Gori i Hrvatskoj

Zemljotres magnitude 3,3 stepena Rihterove skale zatresao je večeras Bosnu i Hercegovinu. Prema preliminarnim podacima Evropsko – mediteranskog seizmološkog centra (EMSC), epicentar potresa je bio 29 kilometara sjeveroistočno od Bileće, prenosi Klix. Podrhtavanje tla se osjetilo i u susjednoj Crnoj Gori, a građani javljaju da se osjetio i u susjednoj Hrvatskoj. Potresi ovog intenziteta obično […]