Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Palama bilbordi sa fotografijama Dodika i Čubrilovića uz poruku: Paljani biraju”

06 Septembar 2024
1 min.
U Palama bilbordi sa fotografijama Dodika i Čubrilovića uz poruku: Paljani biraju”

U Palama su jutos osvanuli bilbordi na kojima su fotografije lidera SNSD-a Milorada Dodika i predsjednika Demosa Nedeljka Čubrilovića uz poruku: “Paljani biraju”.

Ovaj put na lokalnim izborima Paljani biraju između kandidata stranke koju predvodi Dodik i kandidata partije čiji je predsjednik Nedeljko Čubrilović.

Damjan Škipina je kandidat za načelnika opštine Pale ispred SNSD-a i stranaka članica predizborne koalicije: Demokratski narodni savez, Republička stranka Srpske, Ujedinjena Srpska i Pokret osnivanja kneževine Srpske, a kandidat Demosa je Dejan Kojić.

SRNA

Povezani članci

Potvrđena optužnica zbog krađe televizora

Osnovni sud u Sokocu potvrdio je optužnicu protiv Luke Jovanovića zbog krađe televizora iz automobila koji je bio parkiran u opštini Istočna Ilidža, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu. Optužnica tereti Jovanovića da je u martu prošle godine, oko 1.00 čas iza ponoći, nasilno otvorio vrata na kediju, vlasništvo lica čiji su […]

Popust na višednevne i sezonske ski-karte do 1. oktobra

Počela je pretprodaja onlajn ski-karata za zimsku sezonu na Jahorini, a do 1. oktobra za skijaše je spreman i popust od 15 odsto na višednevne i sezonske ski-karte. U susret novoj zimskoj sezoni, Olimpijski centar “Jahorina” je objavio da je u toku izgradnja novog ski-lifta tipa “sidro” na izlaznoj stanici šestosjeda “Trnovo”, izgradnja novih ski-staza, […]