Ravna planina banerRavna planina baner

Svijet

Si-En-En: Atentator trampa 20-godišnjak iz Pensilvanije

14 Juli 2024
1 min.
Si-En-En: Atentator trampa 20-godišnjak iz Pensilvanije

 Američki federalni istražni biro /FBI/ identifikovao je osumnjičenog napadača na bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa i riječ je o 20-godišnjaku iz Pensilvanije, javio je izvještač Si-En-Ena, pozivajući se na svoje izvore.


Izvještač je na društvenoj mreži “Iks” naveo da FBI još ne objavljuje ime napadača.

Rojters nije mogao da potvrdi saznanja američke TV mreže o osobi koja je pucala na Trampa na predizbornom skupu u Pensilvaniji.

Tramp je u pucnjavi na predizbornom mitingu u gradu Batler u saveznoj državi Pensilvaniji pogođen hicem u uvo, a napadač je ubijen.

SRNA

Povezani članci

Snažan zemljotres pogodio Tursku

Jak zemljotres magnitude 4,9 stepena po Rihterovoj skali pogodio je centralnu Tursku, saopšteno je iz Evropsko-mediteranskog centra za seizmologiju /EMSC/. Turska agencija Anadolija javila je da se potres dogodio u oblasti Pazardžik, u provinciji Kahramanmaraš i da je bio magnitude pet stepeni. Potres se osjetio na Kipru, Jordanu, Libanu, Siriji i Iraku. Epicentar je bio […]

Ljeto 2024. najtoplije u istoriji

Ljeto 2024. godine oborilo je globalne toplotne rekorde drugu godinu zaredom, zbog čega će vjerovatno biti najtoplije od kada se bilježe podaci, saopštila je danas evropska Kopernikus služba za klimatske promjene (C3S). Kopernikus je počeo da bilježi vremenske prilike 1940, a te dosijee su koristili naučnici kako bi potvrdili da je ljeto na sjevernoj hemisferi […]