Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

SNSD u Palama predstavlja kandidata za načelnika i potpisuje koalicioni sporazum

06 Septembar 2024
1 min.
SNSD u Palama predstavlja kandidata za načelnika i potpisuje koalicioni sporazum

Opštinski odbor SNSD Pale predstaviće danas svog kandidata za načelnika opštine Damjana Škipinu i kandidate za odbornike za paljanski parlament za predstojeće lokalne izbore.

U prostorijama Opštinskog odbora SNSD-a u 9.30 biće potpisan koalicioni sporazum sa koalicionim partnerima za lokalne izbore, a u 10.00 časova, na Studentskom trgu, na šetalištu simboličnim lijepljenjem prvog plakata biće ozvaničen početak izborne kampanje.

Kampanja SNSD-a odvija se pod krovnim sloganom “Pobijediće Srpska, pobijediće Pale”.

Kandidat za načelnika opštine, zajedno sa koalicionim partnerima, razgovaraće sa građanima o svojoj viziji Pala kao prijestonice Republike Srpske.

Građanima će se obratiti i predstavnici opštinskih odbora stranaka članica predizborne koalicije na Palama: Demokratski narodni savez, Republička stranka Srpske, Ujedinjena Srpska i Pokret obnove Kraljevine Srbije.

Kandidati će dati izjave za medije pored informativnih štandova na šetalištu, gdje će građani imati priliku da se dodatno informišu o izbornom programu kandidata, saopšteno je iz paljanskog SNSD-a.

SRNA

Povezani članci

Istočna Ilidža: Ukinut porez na nepokretnost, donesena odluka o neradnoj nedjelji

Odbornici Skupštine opštine Istočna Ilidža jednoglasno su danas usvojili odluku kojom se fizičkim i pravnim licima na području ove lokalne zajednice uvodi nulta stopa poreza na nepokretnosti. Posebna sjednica sa jednom tačkom dnevnog reda zakazana je na inicijativu odbornika opozicionog SNSD-a i koalicionih partnera, koji su zatražili da se stopa poreza za fizička lica smanji […]

Jugović: Izgradnja toplane vrijedne 10 miliona evra

Načelnik opštine Pale Boško Jugović izjavio je da je danas sa ministrom finansija i trezora u Savjetu ministara Srđanom Amidžićem razgovarao o izgradnji toplane u ovoj lokalnoj zajednici, ukupne vrijednosti 10 miliona evra, ističući da će uskoro biti riješena priprema tenderske dokumentacije. Jugović je naveo da je riječ o kapitalnom projektu i da su tri […]