Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Tokom dana oblačno i hladno, kiša tek ponegdje

17 Septembar 2024
1 min.
Tokom dana oblačno i hladno, kiša tek ponegdje

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno i hladnije, uz slabu kišu ponegdje.


Tokom dana na jugu i istoku očekuje se malo toplije vrijeme uz sunčane intervale, a u Hercegovini će popodne porast oblačnost koja će ponegdje donijeti prolaznu kišu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren vjetar, u drugom dijelu dana ponegdje i pojačan istočnih smjerova, u Hercegovini umjerena do jaka bura.

Najviša temperatura vazduha od 14 na zapadu do 21 na istoku, na jugu do 23, u višim predjelima od 10 stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Han Pijesak jedan, Čemerno četiri, Sokolac pet, Bileća, Tuzla i Zenica osam, Bijeljina i Mrkonjić Grad devet, Rudo i Bihać deset, Banjaluka, Prijedor, Doboj i Novi Grad 11, Trebinje 12, Mostar 13, Neum 15 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Povezani članci

Bosančić: Niko ne može osporiti zakone koje je usvojila Narodna skupština

Niko, pa ni direktor “Službenog glasnika” ne može da ospori objavljivanje zakona koje je donijela Narodna skupština Republike Srpske, rekao je danas generalni sekretar Skupštine Srpske Boran Bosančić, svjedočeći na ročištu pred Sudom BiH u procesu protiv predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i v.d. direktora “Služenog glasnika” Milošu Lukiću. Bosančić, koji je predsjednik Upravnog odbora […]

Pucar: Svjedok potvrdio da su se Dodik i Lukić ponašali u skladu sa zakonom

Generalni sekretar Narodne skupštine Republike Srpske Boran Bosančić, koji je danas svjedočio u predmetu koji se pred Sudom BiH vodi protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i vršioca dužnosti direktora “Službenog glasnika Srpske” Miloša Lukića, potvrdio je da su se i Dodik i Lukić ponašali u skladu sa zakonom, rekao je Lukićev advokat Miljkan Pucar. […]