Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Tokom dana sunčano i toplo

25 Juli 2024
1 min.
Tokom dana sunčano i toplo

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno sunčano i toplo vrijeme, ali će duvati slab do umjeren vjetar sjeverenih smjerova.


U Hercegovini će duvati umjerena bura koja će na udare biti pojačana, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 25 do 33, u višim predjelima od 20 stepeni Celzijusovih.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica osam stepeni, Han Pijesak i Čemerno 14, Mrkonjić Grad i Šipovo 15, Sokolac, Kalinovik, Mrakovica, Kneževo i Ivan Sedlo 16, Srebrenica 17, Zvornik, Foča, Rudo, Gacko, Višegrad, Novi Grad Bihać, Bugojno, Sanski Most, Sarajevo i Tuzla 18, Banjaluka, Doboj, Prijedor i Srbac 19, Bileća, Livno i Zenica 20, Bijeljina i Gradačac 22, Trebinje 24, Neum 26 i Mostar 27 stepeni.

Na području Bileće u protekla 24 časa palo je 67 litara kiše po metru kvadratnom, u Srebrenici 14, u Šipovu 13, u Višegradu šest, u Zvorniku pet, u Doboju, Foči i Kalinoviku četiri, a padavina je bilo i na Han Pijesku, u Banjaluci, Kneževu, Trebinju i Srpcu.

SRNA

Povezani članci

Ubijen maloljetni migrant u Bihaću

U sukobu migranata u Bihaću jedno lice je smrtno stradalo, a u toku je potraga za počiniocem, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona /USK/. Prema izvještaju iz policije, sukob više lica dogodio se juče u 18.25 časova na gradskom šetalištu u Borićima, u neposrednoj blizini migrantskog kampa u kojem su smještene osobe iz […]

U Spomen-parku Garavice kod Bihaća postavljena ratna zastava BiH

Ratna zastava BiH postavljena je u Spomen-parku Garavice kod Bihaća, gdje je na najbrutalniji način pobijeno desetine Srba u Drugom svjetskom ratu i gdje će danas biti obilježene 83 godine od ustaškog zločina nad 12.000 Srba, među kojima je bio veliki broj djece. Zastava je na mjestu gdje to nije dozvoljeno, čak ni po federalnim […]