Ravna planina banerRavna planina baner

Region

U Dubrovniku i Senju tokom noći izmjereno 30 stepeni

10 Juli 2024
1 min.
U Dubrovniku i Senju tokom noći izmjereno 30 stepeni

U Dubrovniku i Senju protekle noći izmjereno je 30 stepeni Celzijusovih, a vruće je bilo i u drugim primorskim gradovima, ali i u unutrašnjosti.

U Splitu i Rijeci temperatura vazduha kretala se između 28 i 29 stepeni, a u Šibeniku 27 stepeni.

Protekle noći u Zagrebu je izmjereno 26 stepeni Celzijusovih, dok su u Osijeku u ponoć bila 24 stepena, a tokom noći temperatura je pala na 21, prenose hrvatski mediji.

Novi toplotni talas zahvatio je cijelu Hrvatsku, pa se i danas očekuje pretežno sunčano i vruće sa najvišom temperaturom vazduha do 37 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Povezani članci

Vučić: Nećemo se odreći politike podrške Srpskoj (VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je veće investicije prema Republici Srpskoj i da se neće odreći politike podrške prema Srpskoj. Vučić je rekao da će most u Karakaju koštati četiri miliona evra, a ukoliko se bude gradio novi most onda ta cifra neće biti ispod 70 – 80 miliona evra. “Neću da se odrekenem politike […]

Dodik i Vučić sa radnicima na prelazu Karakaj, most će biti dugo bezbjedan kada se završi

Predsjednici Republike Srpske Milorad Dodik i Srbije Aleksandar Vučić razgovarali su sa radnicima koji rade na rekonstrukciji mosta na graničnom prelazu Karakaj koji preko Drine povezuje Republiku Srpsku i Srbiju, odnosno lokalne zajednice Mali Zvornik i Zvornik. Radnici su dvojici predsjednika prenijeli da će most, kada bude završen, biti potpuno siguran. “Biće bezbjedan za saobraćaj […]