Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Višković: Dan nastanka Srpske – najvažniji datum u novijoj istoriji srpskog naroda

09 Januar 2023
1 min.
Višković: Dan nastanka Srpske – najvažniji datum u novijoj istoriji srpskog naroda

Ovaj datum, 9. januar je najvažniji datum u novijoj istoriji srpskog naroda, odnosno Dan nastanka Republike Srpske, rekao je premijer Radovan Višković za RTRS.

Kada je riječ o budućim proslavama Dana Republike Srpske, Višković dodaje da se nastavlja sa trendom proslavama Dana Srpske, od grada do grada.

Kaže, dešavanja iz 1992. godine se ne smiju zaboraviti, kao ni činjenica da su neki drugi htjeli da nama nametnu rješenja.

Višković ističe da bezbijednost građana nikada nije ni bila pod upitnikom.

– Republika Srpska je destinacija mira, a svi njeni građani su bezbjedni – kaže Višković.

Dodaje, da je dokazano da je Republika Srpska bolji dio BiH.

RTRS

Povezani članci

Dodik u Kalinoviku: Planirala realizacija mnogih projekata

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je večeras na tribini u Kalinoviku da je došao da podrži kandidata SNSD-a za načelnika Radomira Sladoju, jer je zajedno sa njim planirana realizacija mnogih projekata. Dodik je istakao da je optimizam u Kalinoviku uvijek vidljiv i da će podrška ovoj lokalnoj zajednici biti neupitna. Lider SNSD-a je rekao da […]

Višković sa delegacijom Svjetske banke: Izražena spremnost Vlade za proširenje saradnje

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izrazio je spremnost Vlade da proširi saradnju sa Svjetskom bankom, sa čijom delegacijom se danas sastao u Istočnom Sarajevu. U Administrativnom centru Vlade Višković je zahvalio šefu kancelarije Svjetske banke u BiH Kristoferu Šeldonu za dosadašnju saradnju, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću. Tokom […]