Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Gagović: Između dva Petrovdana realizovani projekti od 1,8 miliona KM

10 Juli 2024
2 min.
Gagović: Između dva Petrovdana realizovani projekti od 1,8 miliona KM

Na području Trnova, između dva Petrovdana – krsne slave opštine, realizovani su projekti u vrijednosti od 1,8 miliona KM, izjavio je Srni načelnik ove lokalne zajednice Dragomir Gagović.

Gagović je rekao da je realizovan projekat vodosnabdjevanja na Jahorini vrijedan oko milion KM.

“Završili smo vodovod u Kijevu u vrijednosti od oko 150.000 KM, a u toku je rekonstrukcija vodovoda, projekta vrijednog oko 350.000 KM”, naveo je Gagović.

On je istakao da su u ovoj godini rekonstruisani objekat Doma zdravlja, Veterinarske stanice, pošte i policije.

“Zamjenili smo krov na Domu zdravlja i trenutno se radi zamjena stolarije. Urađena je fasada Veterinarske stanice, rekonstrukcija krova na pošti i objekta policije, te toplotna izolacija i rekonstrukcija krova”, pojasnio je Gagović.

On je rekao da je počela i rekonstrukcija puta Obućina-Bare, a vrijednost ovog projekta biće oko milion KM.

“Takođe, asfaltira se i put u Širokarima”, dodao je Gagović, te naveo da je kupljeno i zemljište za proširenje groblja u ovoj lokalnoj zajednici.

On je rekao da je danas organizovana akcija čišćenja ove lokalne zajednice u susretu obilježavanju krsne slave Opštine.

“Organizovali smo akciju čišćenja Trnova od granice sa Federacijom BiH do granice sa opštinom Kalinovik”, naveo je Gagović.

U okviru obilježavanja krsne slave, Gagović je rekao da je odigran i tradicionalni Petrovdanski turnir u malom fudbalu.

“Večeras završava 22. Petrovdanski turnir u malom fudbalu igranjem polufinalnih i finalnih utakmica”, naveo je Gagović, te dodao da je turnir počeo 1. jula.

On je za sutra najavio Svečanu akademiju, a za petak, 12. juli na Petrovdan, liturgiju i svečani ručak.

SRNA

Povezani članci

Škipina pozvao Kojića na TV duel

Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ u Palama zavnično je započeo izbornu kampanju za lokalne izbore simboličnim postavljanjem prvog plakata na gradskom šetalištu. Građanima su se obratili kandidat za načelnika Pala Damjan Škipina kao i predstavnici koalicionih partnera, Demokratskog Narodnog Saveza (DNS), Republičke stranke Srpske (RSS), Ujedinjene Srpske (US) i Pokreta osnivanja Kneževine Srpske (POKS), sa kojima […]

SDS predstavio kandidate u Istočnoj Ilidži

Opštinski odbor SDS-a Istočna Ilidža ozvačinio je večeras početak predizborne kampanje predstavljanjem kandidata za načelnika opštine i odbornike u opštinskoj skupštini. Kandidat za načelnika Istočne Ilidže Marinko Božović pozvao je sve koji učestvuju u izbornoj kampanji u ovoj opštini, ali i u cijeloj Republici Srpskoj, da se koriste fer aktivnostima kojima će predstaviti političku borbu […]