Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Sportskom ribolovačkom društvu “Bioštica” donirano oko 300kg riblje mlađi

11 Juli 2024
1 min.
Sportskom ribolovačkom društvu “Bioštica” donirano oko 300kg riblje mlađi

Sportskom ribolovačkom društvu “Bioštica”, na inicijativu poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Strahinje Baševića, donirano je oko 300 kilograma riblje mlađi.

Bašević je rekao da je projekat realizovan zahvaljujući ranijem dogovoru sa direktorom Hidroelektrane na Trebišnjici i njihovim mrestilištem za pastrmku.

Riba je puštena u vodotokove Bioštice i Kaljine, čime se poboljšava riblji fond i biodiverzitet.

“Zahvaljujemo se gospodinu Iliji Tamindžiji i cjelokupnom rukovodstvu HET kao i njihovom organizacionom dijelu mrestilištu na ovoj vrijednoj donaciji, kao i vrijednim ljudima koji su obavili transport i dostavu riblje mlađi na bezbjedan i uspješan način”, napisao je Bašević na svom Facebook profilu.

Povezani članci

Škipina pozvao Kojića na TV duel

Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ u Palama zavnično je započeo izbornu kampanju za lokalne izbore simboličnim postavljanjem prvog plakata na gradskom šetalištu. Građanima su se obratili kandidat za načelnika Pala Damjan Škipina kao i predstavnici koalicionih partnera, Demokratskog Narodnog Saveza (DNS), Republičke stranke Srpske (RSS), Ujedinjene Srpske (US) i Pokreta osnivanja Kneževine Srpske (POKS), sa kojima […]

SDS predstavio kandidate u Istočnoj Ilidži

Opštinski odbor SDS-a Istočna Ilidža ozvačinio je večeras početak predizborne kampanje predstavljanjem kandidata za načelnika opštine i odbornike u opštinskoj skupštini. Kandidat za načelnika Istočne Ilidže Marinko Božović pozvao je sve koji učestvuju u izbornoj kampanji u ovoj opštini, ali i u cijeloj Republici Srpskoj, da se koriste fer aktivnostima kojima će predstaviti političku borbu […]