Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Na Jahorini o uticaju klimatskih promjena na turističku ponudu planina

18 Juli 2024
1 min.
Na Jahorini o uticaju klimatskih promjena na turističku ponudu planina

Okrugli sto pod nazivom “Uticaj klimatskih promjena na turističku ponudu olimpijskih planina Jahorina i Bjelašnica” biće održan danas na Jahorini, uz učešće ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staše Košarca.


Ovaj događaj organizovan je s namjerom da predstavnicima institucionalnih partnera, jedinica lokalne samouprave, turističkih zajednica, privatnog sektora i olimpijskih centara ponudi platformu za razmatranje uticaja klimatskih promjena na turističku ponudu, saopšteno je iz Razvojnog programa UN /UNDP/.

Ovaj skup, koji počinje u 16.00 časova, organizuje UNDP u BiH u saradnji sa Ministarstvom spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara.

Izjave za medije planirane su za 15.30 časova, a obratiće se Košarac i rezidentni predstavnik UNDP-a u BiH Reno Mejer.

SRNA

Povezani članci

Popović u Palama: Srpsko jedinstvo garant opstanka i napretka

Srpsko jedinstvo garant je opstanka i napretka, poručeno je nakon današnjeg sastanka ministra bez portfelja u Vladi Srbije Nenada Popovića sa načelnikom opštine Pale Boškom Јugovićem i poslanikom u Narodnoj skupštini Srpske Damjanom Škipinom u opštini Pale. Ministar Popović istakao je da Pale ima izuzetan ekonomski potencijal u koji će se aktivno ulagati, te da […]

U Sokocu i Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje Dana Treće sarajevske pješadijske brigade

Dan Treće sarajevske pješadijske brigade biće obilježen sutra u Sokocu i u Istočnom Starom Gradu, saopšteno je iz Boračke organizacije Istočnog Novog Sarajeva. U Crkvi Svete Petke na Sokocu u 9.00 časova biće služena liturgija, a u 10.00 časova parastos, te položeni vijenci na Srpskom vojničkom spomen-groblju Novi Zejtinlik za poginule i umrle borce Treće […]